Politika

DPS: Do Vučića preko Berlina i Moskve

Iz vladajuće partije se pitaju “šta li su sve oni ispričali sagovornicima, kad su se toliko povjerili beogradskoj “Politici”. 

“Ta novina u podnaslovu sugeriše da su posjete DF-ovaca Berlinu i Moskvi organizovane uoči susreta sa srpskim premijerom Aleksandom Vučićem. Valjda da to Vučić slučajno ne previdi. Lideri DF izgleda očekuju da Njemačka i Rusija izvrše na njega pritisak da demantuje samog sebe. Da im kaže da nije vidio što je vidio, i da ne zna što zna o pokušaju nasilnog rušenja vlasti u Crnoj Gori i planiranoj likvidaciji crnogorskog premijera 16. oktobra”, dodaju iz DPS-a.

Iz ove partije dodaju da prema “Politici”, Mandić je domaćinima u Moskvi objasnio da je “jedini imao interes od državnog udara u Crnoj Gori režim Mila Đukanovića”.

“Drugim riječima jedino je Đukanović imao interes da ga ubiju. Još je podosta tamo bisera. Da bi fascinirao sagovornike pričao im je da su u snažnoj akciji ovih dana, da obilaze najvažnije međunarodne centre, te da su mu kolege dan prije bile u kabinetu Angele Merkel. Kao da u Moskvi ne prate medije, i da ne znaju kako su mu prošle kolege u Bundestagu”, smatraju u DPS-u.

Najsmješnije od svega je, dodaju iz ove partije, to što je Mandić apelovao da im pomognu državni organi Rusije da se utvrdi istina o državnom udaru.

Iz DPS-a su kazali da to izgleda kao da su učestvovali na izborima za Državnu Dumu Ruske Federacije, a ne za crnogorski parlament.

Iz vladajuće partije poručuju “da im nije rekao da su u Bundestagu, kako zbijaju šale Podgoričani, čim su upoznali DF-ovce požurili da ratifikuju Protokol o pristupanju Crne Gore NATO”.

“Jadao se Mandić i da je Crna Gora, što se tiče politike, u stanju beznađa i haosa. Samo što nije precizirao – da je haos u glavama lidera DF. I beznađe takođe, jer dok neko od njih ne propjeva ,dok istraga ne utvrdi, svi su potencijalni kandidati za nesuđenog komandanta u planiranom haosu namijenjenom Crnoj Gori u izbornoj noći. Tu im neće pomoći ni Moskva, ni Berlin, ni Vlada u sjenci koju su najavili ruskim pokroviteljima. Tu su se već preigrali, jer previđaju da takvi ne trebaju nikome. Mada je to jedino što su pošteno priznali. Vlada u sjenci je jedina vlada koju crnogorska opozicija može formirati dok je vode sadašnji lideri. Bez obzira na pripomaganje iz Dume, i oko Dume. I na blagonaklonost “Politike””, zaključili su iz DPS-a.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vojvoda Erke
Gost
Vojvoda Erke

Мало смо нервозни ,а??Хаххаха
Мало смо нервозни ,а??Хаххахаха.Чудило у ДПС-у и лудило рекао бих.Ко бре пише оваква саопштења?Не писмено,не утемељено и без стила.И у ДПС-у је потпуно расуло као и у читавој држави.Објавили не објавили овако вам је.Кад вам Ерке каже.

Anonimni
Gost
Anonimni

Dokle više praznih optužbi.I
Dokle više praznih optužbi.I poziciija i opozicija zasučite rukave pa očistite svoja dvorišta od kukolja, poltrona i profesjonalnih glasača, univerzalnih ministara , direktora, neznalica, falsifikatora, kupljenih duša da krene crna gora napred. Dosta je samohvaljenja i samokukanja.

Anonimni
Gost
Anonimni

Kako CDM spinuje sa
Kako CDM spinuje sa komentarima i sa lajkovima, pa ovo je komedija 😀

Burdž-kalifa
Gost
Burdž-kalifa

Ubrzo hapšenja vodja
Ubrzo hapšenja vodja demokratičejskog fronta!

hotelnegro
Gost
hotelnegro

DPS gori ste od DF-a sa
DPS gori ste od DF-a sa svojim zavjerama teorije

iluzionista
Gost
iluzionista

Jadna majko grdnijeh li
Jadna majko grdnijeh li svatova, ma okle im samo ovakve ideje?

RAŠO
Gost
RAŠO

Opozicija je pokazala svu
Opozicija je pokazala svu svoju slabost i nesposobnos prilikom formiranja vlasti u Kotoru i Budvi. Ne daj bože ovakvi kakvi su da su imali većinu na republičkim izborima, kako bi tada formirali vlast. Bio bi to cirkus. Kako ih nije sramota od birača koji su ih glasali. Oni nijesu dorasli da vode mjesnu zajednicu a ne Državu.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ni botovi vise ne komentarisu
Ni botovi vise ne komentarisu budalastine DPS-a. Ucutali se i oko “terorista” sa prackama. Gotovi su i to znaju

Send this to a friend