Politika

DPS: Kad Medojević priča o mafiji, priča o sebi

Reagujući na današnju izjavu funkcionera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića da samo nova Vlada, bez Demokratske partije socijalista (DPS) može obezbijediti politički ambijent za borbu protiv mafije, iz ove partije kažu da Medojević “ne ne propušta nijednu priliku  da novim manipulacijama skrene pažnju sa neminovnog raspleta pokušaja terorističkog napada  16. oktobra”.

“Uzalud mu sva ekvilibristika i upinjanje da realizuje ono što nije uspjelo njemu i njegovim nalogodavcima – da detronizuju legalno i legitimno izabranu Vladu Crne Gore. Kad već priča o mafiji, onda ne možemo a da ga ne podsjetimo na visoke apanaže koje je dobijao od najozloglašenijeg kriminalnog klana na Balkanu, zbog čega je i dobio nadimak Zemunac. Činjenica je da naš Zemunac odlično poznaje kriminal, ali iznutra, kao zelenaš i kamataš, hroničar zemunskog klana, perač para i medijsko- politički logističar”, kažu iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, ni Zemuncu, ni njegovom DF-u, neće pomoći prelazak u kontranapad.

“Moraće se legitimisati ko je među njima čuveni nesuđeni komandant. Nervoza je očigledno prevelika, jer izgleda amnestije nije bilo ni u Berlinu, ni u Moskvi, ni kod Vučića. Ko se topi hvata se za pjenu – sad im je adut lažljivi Ruckoj, za kojega do juče nijesu ni čuli. Njihova politička snaga u Crnoj Gori brzijeh dana biće jednaka značaju koji Ruckoj ima u Rusiji”, istakli su iz DPS-a.

Send this to a friend