Fudbal

Svjedok Jovetićevog gola za CdM: To je fudbalsko majstorstvo, on će sad da vrijedi 30 miliona eura

O majstoriji Stevana Jovetića kojom je srušio najveći klub na svijetu Real Madrid bruji cijela fudbalska Evropa, a u golčini našeg asa na stadionu “Sančes Pishuan” uživao je mladi reprezentativac Crne Gore Andrija Vukčević.

Talentovani fudbaler koji je prije godinu iz Budućnosti otišao u B tim velikana iz Andaluzije, bio je pun utisaka poslije susreta sa Realom.

“Pošao sam na stadion najviše zbog Jovete. Kakav je samo gol dao, pa ono je fudbalsko majstorstvo! Sada će da vrijedi 30 miliona eura. Dva gola Real Madridu u samo četiri dana. To je dostignuće koje mogu da dosegnu samo veliki igrači”, rekao je fudbaler Sevilje B za CdM.

https://www.youtube.com/watch?v=V339x9ZqJHU

Atmosferu na stadionu prije i poslije utakmice teško je riječima opisati.

“To treba doživjeti. Navijači su odani klubu, u svakom momentu su uz igrače. Stevan je već jedan od idola, njegovo ime pominju sa velikim poštovanjem. Nije mala stvar uraditi to što je on uspio za kratko vrijeme”.

Vukčević je imao prilike da razgovara sa Stevanom, koji je prije samo šest dana iz Intera stigao u Sevilju.

“Joveta je prije svega veliki čovjek. Od njega može mnogo da se nauči u svakom pogledu. Moja trenutna situacija u klubu nije najbolja, ali mi je rekao da budem istrajan, treniram i vjerujem u sebe, pa će i rezultati sigurno doći. Nije ni njemu bilo lako, još otkako je zaigrao za Mančester siti. Potom i u Interu je bio u nemilosti trenera, ali fudbalska klasa kad-tad ispliva”.

https://www.youtube.com/watch?v=3Br6YlnKwfY

Mladi reprezentativac Crne Gore imao je privilegiju da trenira sa najboljim igračima Sevilje.

“Baš sam bio sa ekipom na treningu dan pred meč sa Realom, zajedno sa Jovetićem u timu. Nivo na treninzima je ogroman, a i trener Horhe Sampaoli ima samo lijepe riječi za mene. Međutim, nemam minutažu u B timu i izvjesno je da ću ove zime ići negdje na pozajmicu do kraja sezone”.

Ipak, vihorni fudbaler ne krije da bi volio da dobije priiku u prvom timu Sevilje.

Andrija Vukčević

“Želim da zajedno sa Stevanom učestvujem u uspjesima ovog kluba. Ovdje je organizovano besprekorno, imamo maksimalne uslove za trening, pa otuda i fantastični rezultati najbolje ekipe”.

Na kraju, Vukčević i u ovim hladnim danima može da uživa u klimi u Andaluziji.

“Čujem da je u Crnoj Gori prehladno. Međutim, ovdje je vrijeme sjajno, temperatura se ne ispušta tokom dana ispod 20 stepeni. Pravi je raj za život”, zaključio je Andrija Vukčević.

Send this to a friend