Fudbal

Milan isčupao bod u Torinu iako je gubio 2:0

Fudbaleri Torina i Milana remizirali su 2:2 u posljednjem meču 20. kola Serije A.

Siniša Mihajlović ni ovaj put nije uspio da slavi protiv bivšeg kluba iako se činilo da će Torino lako da pobijedi protiv rosonera.

Domaći su za samo pet minuta stigli do velike prednosti, pošto su u dva napada uz dosta sreće postizali pogotke. 21. minut se igrao kada je Falke sjajno prošao i dao povratni pas za Ljajića. Srpski fudbaler je potpuno promašio loptu, ali je ona stigla idealno do Belotija koji je sa pet metara dao treći gol protiv Milana ove sezone.

Pet minuta kasnije slična situacija. Ovaj put Falke je loše šutirao, bila je to idealna asistencija za Benasija, koji je onako majstorski petom poslao loptu u mrežu za 2:0.

Djelovalo je da će meč biti gotov već poslije pola sata. Penal je dosuđen za domaće. Ljajić je preuzeo odgovornost, šutirao je po sredini, a Donaruma je još jednom maestralno reagovao, pročitao ga je i odbranio ionako loše izveden penal.

Milan je iskoristio poklon od svog golmana i za pet minuta drugog dijela vratio se u meč. Prvo je Bertolaći nakon pravog karambola pogodio za 2:1, da bi u 60. minutu sudija Milanu svirao penal. Baka je šutirao i pogodio za konačnih 2:2.

Milan je meč završio sa desetoricom, nakon što je Romanjoli dva minuta prije kraja dobio drugi žuti karton.

Rosonerima bod ne znači mnogo, sada su na 37, četiri boda iza zone Lige šampiona, ali imaju meč manje od rivala.

Tags
Send this to a friend