Fudbal

Tumbaković o Ivaniću: Nijesmo još ništa dogovorili

Nekada Nikola Drinčić i Vladimir Volkov, u bliskoj prošlosti Staniša Mandić i Filip Stojković, sada još jedno novo ime Mirko Ivanić mogao bi da obuče dres reprezentacije Crne Gore.

Vijest o potencijalnom novom članu “hrabrih sokolova” plasirao je Sportski žurnal pod vinjetom “ekskluzivno” Ljubiša Tumbaković, selektor Crne Gore za Dnevne novine kaže da je taj posao daleko od završenog.

“Pazite, interesovanje postoji praktično od prvog dana kada sam sjeo na klupu Crne Gore. Sreo sam se sada sa Mirkom u Novom Sadu, popričali smo, ali daleko od toga da smo dogovorili bilo šta” rekao nam je Tumbaković sinoć u poluvremenu katalonskog derbija između Barselone i Espanjola.

Dijete Vojvodine, ljubimac Novog Sada (najviše zbog izjave da neće u Partizan i Zvezdu, jer je Voša za njega najveći klub u Srbiji), sada desetka Bate Borisova ove sezone odigrao je 26 utakmica i sa pozicije ofanzivnog, kreativnog veziste postigao šest golova u dresu bjeloruskog prvaka.

“Mirko je kvalitetan fudbaler, a nama su kvalitetni fudbaleri prijeko potrebni. Uvijek je bolje da imamo više opcija u timu, s obzirom na način takmičenja i duge kvalifikacije”, priznaje Tumbaković da bi volio da ima dvadesetogodišnjeg vezistu u svom timu.

Ivanić iza sebe ima jedan nastup u mladoj selekciji Srbije (prijateljski meč sa Italijom u martu prošle godine) da li je njegova budućnost seniorski dres Crne Gore?

Tags
Send this to a friend