Košarka

Navijači Zvezde: Hvala Dejo majstore!

Trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića, navijači beogradskog kluba izabrali su za ličnost koja je obilježila 2016. godinu.

Iako je u konkurenciji imao stratega fudbalera Zvezde Miodraga Božovića, nekadašnji trener Budućnosti zasluženo je dobio ovo priznanje.

“Najuspješniji trener u istoriji KK Crvena zvezda bilježio je sa svojim timom istorijske rezultate. Zvezda je ponovo pokorila Jadran sa maksimalmih 5-0 u plej-of serijama, odbranila je naslov šampiona Srbije, a šlag na tortu predstavlja prošlosezonski plasman u TOP 8 Evrolige gde se Zvezda hrabro suprotstavila budućem prvaku Evrope. Nova sezona počela je impresivno, Zvezda je bez poraza u ABA ligi, dok je u nikad jačoj Evroligi na visokom sedmom mjestu. Posljednji mečevi u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju predstavljaju pravo uživanje i spektakl, za mečeve se traži karta više, a crveno-bijela armija je spektakularnim igrama i borbenošću uz podršku najboljih navijača u Evropi zabilježila nevjerovatne pobjede nad najboljim timovima Starog kontinenta. Dejan Radonjić je kako svojim profesionalnim, tako još više i ljudskim kvalitetima apsolutno zaslužio ovaj izbor, a nama ostaje da mu u Novoj godini uz želje za dobro zdravlje i još veće uspjehe samo kažemo HVALA DEJO MAJSTORE”, piše u obrazloženju izbora na sajtu redstarbelgrade.info.

Radonjić je trener Crvene zvezde od aprila 2013. godine, kada je stigao iz Budućnosti.

Send this to a friend