Košarka

Za pet eura na Budućnost – Crvena Zvezda

Ulaznice za derbi ABA lige između Budućnosti i Crvene Zvezde prodavaće se po cijeni od pet eura, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

“Košarkaški klub Budućnost VOLI se priprema za uspješnu organizaciju derbija ABA lige, za utakmicu sa Crvenom zvedom koja je u nedjelju, 11.decembra u 19 sati. Očekujemo košarkaški spektakl, pune tribine, odgovarajuće ponašanje svih aktera meča, pomoć od navijača, ali i prije svega korektan odnos prema igračima i stručnom štabu naših sportskih prijatelja iz Beograda.” – stoji u saopštenju Podgoričana i još se dodaje:
“Interesovanje za ulaznicama je ogromno, i zbog unaprijed traženih ulaznica, kao i zbog obaveza prema sponzorima kluba, u prodaji će biti ograničen broj, 500.

Ulaznice će se prodavati na šalteru SC Morača, u subotu (10.decembra) od 10.00 sati. Cijena je 5 eura, moći će da se kupe maksimalno dvije ulaznice.

Utakmica je u nedjelju (11.decembra) od 19 sati, a ulaz u dvoranu biće otvoren u 17 sati.

Sve ulaznice su numerisane, i molimo sve gledaoce, da se pridržavaju numeracije na ulaznici i da na vrijeme i uredno zauzmu mjesto u dvorani.

Za ulaznice sa numerisanim mjestima u parteru i na sektorima 7D, 8, 9 i 10, predviđen je VIP ulaz, tj. ulaz od parkinga S.C.”Morača” .

Za ostale sektore glavni ulaz.”

Send this to a friend