Rukomet

Radičević: Ne igram za reprezentaciju jer me selektor ne poštuje

Krilna igračica Vardara nije na spisku nacionalnog tima za predstojeće Evropsko prvenstvo u Švedskoj.

“Pošto se ovih dana dosta spekulise o podmladjivanju reprezentacije, osjećam potrebu da javnosti kažem da nisam stara niti spremna za penziju. Osjećam se odlično i kao što se moglo vidjeti, odlično igram u Vardaru. Nije me niko „penzionisao“, već sam ja sama donijela odluku da ne želim da igram za reprezentaciju zbog nepoštovanja selektora prema meni. Uvjek sam igrala iz ljubavi za svoju zemlju i davala sam sve od sebe svaki trening, svaku utakmicu i svako prvenstvo. Nisam igrala iz nikakve koristi, za nikakve pare, nisam dobila nikakve stanove, niti bilo što drugo, ali neke stvari su morale mnogo više da se poštuju. Moj odnos prema grbu je uvek bio maksimalan i najbolje znam koliko sam nesebično davala sebe za svoju zemlju i svoj tim. I zaista ne želim ništa više da govorim na tu temu”, rekla je Jovanka za portal Balkan-Handball.

Radičevićeva je dres naše reprezentacije nosila 10 godina sa velikim uspjehom.

Bila je dio generacije koja je osvojila olimpijsko srebro u Londonu prije četiri godine i Evropsko prvenstvo iste godine u Beogradu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni
Gost
Anonimni

Mislim da je rano za podmladj
Mislim da je rano za podmladjivanje
Pogotovo totalno
Ipak treba nekima terenu viditi ekipu
Poštujem i vjerujem Adzicu
Ali Crna Gora mora biti međju 4….uvijek

Ragnar
Gost
Ragnar

Doslo je do zasicenja samo!
Doslo je do zasicenja samo! Vratice se Joke kad se odmori, i neka odmori, zasluzila je!

Dobronamjerni
Gost
Dobronamjerni

Jose ti si Evropska klasa i tJose ti si Evropska klasa i to ti niko nemoze oduzeti…Pa ni tvoj trener,selektor i po mene najveci prijatelj D.Adzic koji je koji je sa tobom i ostalim igracama ispisao zlatnim nitima Crnogorski sport i nedozvoli da ovakvim izjavama zatamnis svoju sjajnu karijeru otako ne reaguju pravi sportisti . Znam da je Rio crna… Više »

Freeman
Gost
Freeman

Pretpostavljam da nijeste
Pretpostavljam da nijeste član DPS-a,a to Vam je neoprosiv minus !.

Anonimni
Gost
Anonimni

Ne znam kako se iskazuje
Ne znam kako se iskazuje poštovanje u tvoje selo. Ako te neko stavlja da igraš svaku utakmicu taj te poštuje i cijeni, makar je tako u moje selo. Ostalo je sve razmaženost a to stanove, kuće, brodove trebao savez da obezbijedi……….

varvar
Gost
varvar

Podmladjujte vratite Bojanu i
Podmladjujte vratite Bojanu i Maju Bulatovic

Torstajn
Gost
Torstajn

Veliko hvala za sve goloveVeliko hvala za sve golove koje si dala za reprezentaciju ali ovo nije nacin na koji se veliki igrac oprasta od reprezentacije.. Ne postuje te selektor? Adzicu mozes dosta toga da zamjeris ali bas tesko mozes reci da ne postuje igracice… nego ajde, nasa posla. Cim dodju losiji rezultati, nema postovanja, “kao” dugo je tu vec… Više »

cg
Gost
cg

Adzic je ovo uradio u
Adzic je ovo uradio u sluccaju neuspjeha da moze nac izgovor,na kraju ce da kaze bit ce ovo dug proces stvaranja reprezentacije za Tokio…samo da bi poziciju sacuvao,adzo stavio si sebe ispred ovih cura koje su nam jedine donijele olimpijsku medalju! I ti si se prodao!

cg
Gost
cg

Bravo Joke! Ti si igracica
Bravo Joke! Ti si igracica koja je dala najvise nasoj reprezentaciji,zivot si ostavljala na terenu(uz tebe i Majda)…Hvala ti za sve,pa se nadamo posle uskoro da te gledamo! Sve najbolje!

lola
Gost
lola

krilo svijeta proglasena i to
krilo svijeta proglasena i to nasa reprezentavija zauzela8 mjesto a tebe proglasavaju najbolje krilo svijeta …i to adu nije za postovanje treba da se stidi ..Joke svu srecu ti zelim i zdravlje…

YoYo
Gost
YoYo

POSTUJE TE CRNA GORA I ZNAMO
POSTUJE TE CRNA GORA I ZNAMO KAKO SI IGRALA ZA NAS SVE!! RIJESITE TE NESPORAZUME NE TREBA NAM OVO!

Anonimni
Gost
Anonimni

CRNA GORA TE POSTUJE I PONOSN
CRNA GORA TE POSTUJE I PONOSNA JE NA TEBE!!!

PurpleHaze
Gost
PurpleHaze

žao mi je što ovo čujem,moja
žao mi je što ovo čujem,moja omiljena igračica

Anonimni
Gost
Anonimni

a što se lijepo ne učlaniš u
a što se lijepo ne učlaniš u DPS,SD ili u ove Bošnjake,i ne sjekiraj se,lezi ljebe

max
Gost
max

Joke, ti si ponos! Zaista jeJoke, ti si ponos! Zaista je sramota što plasiraju priču sa podmlađivanjem reprezentacije kad su neke druge stvari po srijedi. Igraš vrhunski ove sezone u Vardaru i trčiš bolje nego kad si imala 20, ali ako je za utjehu, imaćeš priliku da odmoriš i napuniš baterije. Nadam se da ćeš predvoditi reprezentaciju na OI u… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Joke legendo. Niko od njih neJoke legendo. Niko od njih ne daje srce za drzavni tim kao ti. Ti si bila i ostala najveci ponos reprezentacije i zadala domaci svim sportistima kako se igra za reprezentaciju. A znas kako to ide kod nas, cim se nadje neko da moze nekome vise licne koristi da donese, ti ides u drugi plan.… Više »

lila
Gost
lila

JOKE svaka cas tebi daky si
JOKE svaka cas tebi daky si mnogo za svoju drzavu iz ljubavi a ne iz interesa preko140utakmica dalo preko800golova prvi put u istoriji rukomrta proglasena za najbolje krilo koje je samo po jedno poluvrijeme igrala ….Svaka ti cas ..VOLIMOTE MI KOJI VOLE CRNU GORU

laki
Gost
laki

ne igras zbog trenera nego
ne igras zbog trenera nego zbog svoje zemlje stidi se svoje odluke

stojan II
Gost
stojan II

Kakvo crno podmalađivanje.Kakvo crno podmalađivanje. nema tu ništa drugo osim što se pod firmom “podmlađivanje” krije dosadašnji nerad. Toliko selekcija i takva škola žrk budućnosti a ništa. baš ništa-pogledajmo- ko je od đevojaka u žrk budućnost iz njihove škole ….ove nijesu- đina malović,đina jauković,ova mala iz hrvatske,ema iz berana,žderić, cvijić, neagu,golmanka (nova),bizdra,kat. bulatović,desno krilo-slovenka,pavićević,agović i ujkić. Kakvi su to treneri… Više »

stojan
Gost
stojan

zašto “down” šta ođe nije
zašto “down” šta ođe nije tačno, e, da treba dodati još da za četiri godine ništa nije urađeno. potpuno si u pravu imenjače. a za selektora vala ne bih dozvolio da se samnom tako igraju ( da ne kažem neku drugu riječ) pa kad ne bih imao ljeba da jedem. e moj selektore.!!

Nikola12
Gost
Nikola12

SVAKU UTAKMICU SI GINULA !!!!
SVAKU UTAKMICU SI GINULA !!!! HVALA NA SVEMU !!!!

Anonimni
Gost
Anonimni

Tako svi prolaze koji srcem v
Tako svi prolaze koji srcem vole ovu drzavu ,mnogo bolje ako je volis iz interesa.Ne jluti se na Adzica pa ti najbolje znas koliko se on pita uopste.

Anonimni
Gost
Anonimni

nije pozvao jovanku al je
nije pozvao jovanku al je zato pozvao milenu raicevic i jos neke koje su u mnogo losijoj formi a generacija sa njom. E moj selektore, dok se mi podmladimo mnogi ce se medeljama kitit.

Anonimni
Gost
Anonimni

Joke ,ne mlati
Joke ,ne mlati

CRNA GORA
Gost
CRNA GORA

JOKO, DOVOLJNO JE DA TE
JOKO, DOVOLJNO JE DA TE POŠTUJE CRNA GORA ZA SVE ŠTO SI ZA NJU UČINJELA!

Lovcenska vila
Gost
Lovcenska vila

Joke, igras scrcem I dusom,
Joke, igras scrcem I dusom, ti krasis lavice ne uskracuj nam zadovoljstvo da nas jos uvijek veselis tvojom igrom !
Ponos si reprezentacije!

VIRUS
Gost
VIRUS

Potpuno si u pravu. Uvjek si
Potpuno si u pravu. Uvjek si srcem igrala i borila se na terenu do kraja. Želim ti puno uspjeha u daljoj karijeri i životu.

Burdz-Kalifa
Gost
Burdz-Kalifa

E ovakve stvari se ne iznose
E ovakve stvari se ne iznose po portalima,nego onaj ministar prosvjetni pozove Adžića i Joku,pa se stvar,u ime C.Gore,sporta,mladih,rezultata,izgladi.Mnogo je pružila i još mnogo toga može Radičevićka.Podmladjivanje,obavezno,ali sa mjerom.U svakom slučaju,otganizije se oproštajna utakmica,buket cvijeća,publika bi sigurno pozdravila…

Send this to a friend