Vaterpolo

Prve pobjede budućih šampiona

foto: wpolo.me

Prije dva mjeseca većina njih je prvi put osjetila magiju vaterpola i plivanja, a sada na odlasku 2016. godine osvojili su prve medalje. Istina simbolične, ali zaslužene za sve što su uradili u veoma kratkom periodu. Juče je u bazenu Verde kompleksa u Podgorici održan završni čas i takmičenje za sve polaznike škole plivanja i vaterpola pod nazivom Verde kup.

Nakon ove akcije, razgovarali smo sa Mladenom Klikovcem, koordinatorom ove škole.

“Najviše sam zadovoljan, jer smo okupili 270 polaznika i osposobili ih sve da plivaju. Obavljen je veliki posao u vaspitanju, obrazovanju i sociološki. Svi zajedno napravili smo veliki korak naprijed, a ono što me posebno raduje je što sa nama treniraju i djeca sa posebnim potrebama”, istakao je Klikovac.

O samom Verde kupu…

“Podijelili smo prve ocjene i svi su bili pobjednici”, dodao je Klikovac. “Zahvaljujem kompaniji Čelebić i kompleksu Verde, jer su nas podržali u ovoj akciji”.

U jedno je, na kraju razgovora, Klikovac bio siguran…

“Obišao sam mnogo zemalja i slobodno mogu da kažem da su naša djeca talentovana, ostaje nam samo da radimo. Već sljedeće godine planiramo da se sa mlađim kategorijima uključimo u takmičenja”, zaključio je stručnjak iz Kotora.

Send this to a friend