Politika

Bečić: Pokušaj ukidanja naknada majkama udar na čojsku CG

Pokušaj ukidanja prava na naknade majkama po osnovu rođenja troje ili više djece je udar na čojsku Crnu Goru, istakao je predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić.

„Smeta im što su žene hrabrije od članova organizovanih kriminalnih grupa, a samo političke kukavice udaraju na majke“, kazao je Bečić na sastanku Opštinskog odbora Demokrata Herceg Novi sa novim novim članovima i simpatizerima te partije iz ove primorske opštine.

Bečić je pozvao  sve članove da se uključe i pomognu u zaštiti prava majki.

On je napomenuo da Demokrate staju u zaštitu svih kojima je pomoć potrebna i kojima je nanijeta šteta nezakonitim i nepravednim postupanjem ove i ovakve vlasti.

Kako za majke, dodaje on, Demokrate su se zauzele i za striktno poštovanje Zakona o stručnom osposobljavanju lica sa stečenim visokim obrazovanjem.

“Istog trenutka kada problem neke socijalne grupacije izbije na površinu, mi se zauzimamo za što hitnije pomjeranje stvari sa mrtve tačke. Demokrate će i u narednom periodu nastaviti sa pružanjem zaštite svim građanima u ostvarivanju njihovih prava, bez obzira na njihovu nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost ili svojstvo”, istakao je Bečić.

Pomenutim sastancima prisustvovao je i generalni sekretar Boris Bogdanović.

Na sastanku je konstatovano da Demokratska Crna Gora u Herceg Novom bilježi značajan priliv novog članstva.

“Snaga Demokrata raste na svim nivoima organizovanja, a zahvaljujući tom nezaustavljivom trendu, kao i činjenici da uporedo sa jačanjem u kvantitativnom, Demokrate u Herceg Novom jačaju i u kvalitativnom smislu, Opštinski odbor formirao je i veliki broj mjesnih odbora”, kazali su oni.

Kako ističu, ta činjenica je za njih veoma bitna, jer olakšava ostvarenje njihovog cilja-  pobjeda u svakom gradu, svakom naselju, svakom kvartu i svakoj ulici nad organizovanim kriminalnim grupama.

 

Send this to a friend