Politika

Crna Gora dobila još jednu partiju

Sa kongresa
Crna Gora dobila je još jednu partiju-Demokratsku stranku pravde.
Prvi kongres ove stranke održan je danas u Bijelom Polju, a za lidera DSP-a izabran je diplomirani ekonimista Svetislav Perišić, doskorašnji predsjednik OO DNP Bijelo Polje.
Potpredsjednici DSP-a su Milan Lacmanović, diplomirani pravnik iz Pljevalja, Vinka Peković-Šestović, diplomirani inženjer iz Podgorice i Milovan Leković, diplomirani ekononimista iz Bijelog Polja.
Kongres Demokratske stranke pravde usvojio je statut i program partije i izabrao predsjedništvo i Glavni odbor, statutarnu komisiju i Nadzorni odbor, a takođe je usvojena i Deklaracija o političkom pomirenju u Crnoj Gori.
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokelj
Gost
Bokelj

Duboko sam ubijedjen da uz pomoc mudrih i iskusnih crnogoraca bismo mogli naci modus da ukinemo SVE partije i budemo prva drzava u svijetu bez ijedne partije.Toliko smo mali da bi smo mogli izabrati drzavno rukovodstvo na onsovu poznanstva.Bili bi drzava o kojoj bi se ucilo u skolama.

Mojsije
Gost
Mojsije

Mnogi su izgubljrni i utociste traze u nespokoj.politickog beznadja.Brzo ce suociti sa stvarnoscu i izgubljenim vremenom.

MNE
Gost
MNE

A PORESKI OBAVEZNICI CE DA PLACAJU DOK SVI VI KRATETE I MLATITE PRAZNU SLAMU!!! SRAMOTA!!! POLITICAR… NAJSIGURNIJI I NAJPLACENIJI POSAO U REGIONU!!!

ana
Gost
ana

napredujemo. nemamo nove fabrike ali imamo stranke. samo nam fali stranka udovica. raspuštenica i ljubavnica

Rade007
Gost
Rade007

Toliko partija ,a DPS ZAUVIJEK NAJJAČI!!!

Dragan
Gost
Dragan

Crveno zuto..a tu su i demokrate da podrze..cudno.

momo-divlji
Gost
momo-divlji

čim je došlo do razmatranja promjene rukovostva partije u BP odmah kontra nova partija…… mila fotelja čudo jedno

Lobelo
Gost
Lobelo

” a takođe je usvojena i Deklaracija o političkom pomirenju u Crnoj Gori. ” izmedju koga ??? Izmedju onih koje isti vi svadjate ?? Recite ko je to posvadjn , glup i gluplji jeli ???

Lobelo
Gost
Lobelo

Ćirilična je to pravda , odma govori kome je priklonjena , znajuci da se time sluze da isticu svoj tradicionalizam i patriotizam

Lobelo
Gost
Lobelo

Ovaj je iz KNEZEVICEVE partije , samo pogledajte ove boje kojims se sluze ( crvena i zuta ) koje su u zadnje vrijeme simbol partija koje su okrenute prema crnoj gori onakva kakva je sad . Ovo je je licemjerje najveceg nivoa piiii

Zoran
Gost
Zoran

Mislim da partija ima previse i da izborni sistem mora da se mijenja.Tragikomedija…nicu kao pecurke. Ne zna covjek da li da se smije ili da place ko sve osniva partije.

Lobelo
Gost
Lobelo

To ovi sto se previse obrukaju na jednu stranu i sto predvide svoj brzi poraz osnuju parriju sa svojim ” preletacem ” koji im kao i partija sluzi za ” ne daj boze ” a i da pokupi koji glas SNP-u

Send this to a friend