Politika

Jokić zabranio korišćenje službenih auta u privatne svrhe

Službena vozila predsjednika kotorske Opštine i Skupštine Opštine, bez obzira ko ih je do sada koristio i na koji način su zloupotrebljavana, od sjutra će biti namijenjena isključivo za službene potrebe predsjednika Opštine i predsjednice Skupšttine Opštine, i to u međugradskom saobraćaju, saopšteno je iz kabineta Vladimira Jokića.

Za dolazak na posao i ostale dnevne službene aktivnosti u lokalnom saobraćaju Jokić će koristiti sopstveno vozilo.

“Na osnovu Zakona o lokalnoj samoupravi  i Statuta Opštine Kotor, predsjednik Jokić donio je danas Naredbu kojom se precizno definiše upotreba, odnosno korišćenje službenih vozila. Naredbom je starješinama organa, sekretarijata i službi naloženo da od sjutra obezbijede da sva službena putnička vozila u vlasništvu Opštine Kotor, poslije završetka radnog vremena ili nakon završetka službenog posla, budu parkirana na parkinzima Komunalno Kotor. Takođe, zabranjeno je parkiranje službenih opštinskih vozila na prostoru ispred kotorskog Starog grada”, navodi se u saopštenju.

Naredbom je definisano da se u javnom saobraćaju vozilla Opštine mogu koristiti samo na osnovu putnog naloga, izdatog od strane starješine nadležnog organa, sekretarijata ili službe Opštine Kotor.

Ova Naredba biće primjenjivana do donošenja Pravilnika o uslovima i načinu korišćenja prevoznih sredstava u vlasništvu Opštine Kotor.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimus
Gost
Anonimus

Zar je to prije bilo dozvoljeno? I tolerisano je? Aferin!

Đuro
Gost
Đuro

Za vrijeme mandata gradonačelnice neki funkcioneri su redovno svako veče dolazili službenim opštinskim kolima u Dom na Sv.Matija, da – igraju karte!

Frki
Gost
Frki

Bravo momcino posteno.

Send this to a friend