Politika Drugog aprila građani traba da podrže Đukanovića

Majke Srebrenice podržale Đukanovića: Samo put kojim on vodi državu može nastaviti dobre odnose BiH i Crne Gore

Milo Đukanović

Majke Srebrenice pozvale su građane Crne Gore da 2. aprila, u drugom krugu predsjedničkih izbora, podrže Mila Đukanovića.

Istakle su da su godinama odnosi Bosne i Hercegovine i Crne Gore sve bolji.

“Odnos političkih zvaničnika prema genocidu u Srebrenici pokazali su da Crna Gora ne želi biti dio negatora, dio onih snaga čiji je cilj poniziti nas majke i preživjele žrtve. Rezolucija koju je Skupština usvojila potvrdila je tu zdravu politiku”, navele su na Tviteru.

Majke Srebrenice poručuju da samo put kojim Đukanović vodi državu može nastaviti dobre odnose.

“Kako bi nastavili tamo gdje smo stali građani Crne Gore moraju izabrati između dva puta. Samo put kojim Milo Đukanović vodi državu može nastaviti te dobre odnose koje smo izgradili. Zato 2. aprila građani trebaju da podrže Mila Đukanovića”, poručuju Majke Srebrenice.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Burin
Gost
Burin

Stokholmski sindrom je svuda pojava, a na Balkanu epidemija.

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Kad je Sloba uveo sankcije na Drini, Milo je naftom snabdevao VRS. Ja nisam za Mila zbog enormnog bogaćenja i sata mu na ruci, ali za neke zasluge kapu mu skidam.

Zeta 🇲🇪 .
Gost
Zeta 🇲🇪 .

ZNAJU MAJKE SREBRENICE KOGA PODRZAVAJU . Gledao sam večeras na TV nas izbjeglice 1999 godine sa Kosova Albanci Romi Crnogorci i Srbi sve je to Dukanović Milo spasio preko 100 hiljada MEDU NJIMA JE BIO MALI FATOS BEĆIRAJ FUDBALER . KAZE JEDAN STARAC NA GRANICI SLOBOVA Vojska Milo posalje specijalce da spasava izbjeglice . SVI SU ZAHVALNI CRNOJ GORI 🇲🇪… Više »

Irfan
Gost
Irfan

A od koga je spasavao beciraja

Majo
Gost
Majo

Majke Srebrenice su najveca moralna vertikala sa ovih prostora. Znaci ova podrska svim gradjanima crne gore,hvala

Elvira
Gost
Elvira

Mir nema cijenu, a Milo je uvijek propagirao mir i suzivot. Zato danas ima bezuslovnu podrsku manjina. Zivio nam buduci predsjednice.

Gusinje
Gost
Gusinje

Bravo za majke Srebrenice zar je bilo dileme nece valjda one koji su juce pjevali ratnom Zlocinci i Kukavici Mladicu-sve su to glasaci Milatovica-Mandica-Becica-Danilovica-Milacica-Abazovica I ostao ih cetnika

🇲🇪Beli🇲🇪
Gost
🇲🇪Beli🇲🇪

Hvala nasi prijatelji,respekt 🌹💐🌺🌸🌷

Goxi
Gost
Goxi

Zamisli izjavu, kao da je bio na Marsu 34 godine

Laban
Gost
Laban

Nego koga?

Vava
Gost
Vava

Jakovaaaa

Send this to a friend