Politika

Milatović: Nemam dilemu da je Mišel odložio posjetu Crnoj Gori zbog Rezolucije o Jasenovcu

Jakov Milatović
Jakov Milatović

Nemam dilemu da je predsjednik Evropskog savjeta Šarl Mišel odložio posjetu Crnoj Gori zbog posljednjih dešavanja u vezi sa motivima i okolnostima usvajanja Rezolucije o Jasenovcu, i odgovornosti koju za to ima parlamentarna većina, saopštio je crnogorski predsjednik Jakov Milatović.

<<<Iz Evropskog savjeta za CdM: Dobrosusjedski odnosi značajni za proces pridruživanja, Mišel u kontaktu sa Milatovićem i Spajićem<<<

“Smatram da su politički akteri koji obavljaju najvažnije funkcije u zemlji dužni da, umjesto relativizacije i izvrtanja realnosti, odgovornije pristupaju u odnosu na ono što su državni interesi Crne Gore”, napisao je Milatović na mreži X.

 

 

36

avatar
1000
30
6
0
 
34
mujo džegerRequiemPravademokratijgosyVjernik
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mujo džeger
Gost
mujo džeger

problem je jednostavan …………..stranke desnice izuzetno su ojačale u eu , to su oni koji blisko a potajno rade sa srbijom i podržavaju je na svakom koraku, zato i finansije pristižu tamo,

Pravademokratij
Gost
Pravademokratij

Znaci sada kada obiljezavas stradanje svoga naroda u najvecem logor na ovim prostorima onda je to udarac na demokratiju i zapadne vrijednosti jer morate prihvatiti da su to vec zaboravljene stvari… Zabranice uskoro i obiljezavanje dana sjecanja na Jasenovac..

Requiem
Gost
Requiem

Svake godine se odaje počast žrtvama u Jasenovcu u Hrvatskoj. 2024. godine si imao premijera i predsjednika sabora (iliti skupštine) su prisustvovaliu tom događaju. Koliko puta je odao počast žrtvama Srebrenice Vučić? Niko nije niti zaboravio, niti negira, niti ima problem sa Jasenovcem, osim par fringe likova u Hrvatskoj. U Srbiji, predsjednik iste ima problem sa Srebrenicom. I premijer, i… Više »

Vjernik
Gost
Vjernik

Ovaj je glavni krivac sto je Mandic tamo gdje je i sto je uradio to sto je uradio.Ulagivao se AV umjesto da je vodio brigu o drzavi kojoj je predsjednik.

Mato
Gost
Mato

Kakve veze ima rezolucija sa Sarl Miselom?

Hogar
Gost
Hogar

Ovaj je u zadnjih nekoliko dana izgovorio bar dvije istine.U svetosavlju je to smrtni grijeh..

freeMNE
Gost
freeMNE

Kad ti to kažeš kralju loše nam se piše

Prešo
Gost
Prešo

To vam je Vučić namjestio.Sad se smije

Ertugrul beg
Gost
Ertugrul beg

Ovaj kao nešto brani

Vesko
Gost
Vesko

Izgubi Makron izgleda dodje ona sto podrzava Srbiju sad ce bit veselo.

gosy
Gost
gosy

Da, da, baš je njoj bitna srbija…

Deki
Gost
Deki

Malo je politicara u skupstini CG koji bi stitili interes drzave . Volio bi ih testirati da im se predlozi minimalna plata pa da vidimo ko je tu zbog novca a ko je tu zbog ljubavi prema drzavu. Niko nebi ostao u skupstini hehe.

Milan
Gost
Milan

Vama i onima iz pes interes Crne Gore jednako devinise crkva srbije. Taj interes je da Srbija dobije more, rudnik u Pljevlima, elektroprivredu, institut itd itd itd. Vi naravo branite taj interes svom snagom. A ko mnogo radi ne izostaju mu rezultati i priznajem, vidljivi su. 13. julska nagrada te ceka.

Eto tako
Gost
Eto tako

Na čemu je predsjednik?

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Nemam dilemu da za tebe više glasati neću.

Ccc
Gost
Ccc

Ne dozivljava on nikakve promjene, no pokusava na onaj najprostiji nacin da se dodvori i jednima i drugima. Isto ovako i Vucic radi, pa isto bgm i dobija ovakve komentare ,,mozda se mijenja i td.”, no samo da ne budete vecina, pa jos da odrzite ovu zalost od predsjednika na funkciji. Miliji su mi Pipun i Koljenica, makar se drze… Više »

Anonim
Gost
Anonim

Crna Gora je u nekom Bermudskom trouglu izmedju predsjednika drzave koji se nista ne pita, premijera bitkoina kojeg nista ne zanima i predsjednika koljenice kojeg samo koljenica zanima. Polako i sigurno nas vuku na dno Bermudskog trougla, a u Eu ni 3328.g.

marko
Gost
marko

Sta je ovaj lik ?? Je li njemu dobro ??

Kontraš_007
Gost
Kontraš_007

Jes što? Rekao je istinu, što ti smeta? Kakav takav ali bar nije kao Spajki podvio rep i ćuteći pušta da Mandić i Knežević kolo vode.

Hogar
Gost
Hogar

Definitivno nijesu čista posla,izgovorio je istinu..

Pjer
Gost
Pjer

Crno nam se pise

Hurem
Gost
Hurem

Jesu li tvoje gospodje glasale slucajni

Roki
Gost
Roki

Briga nas za tog lika, ne mora da dolazi

Tivat
Gost
Tivat

Milatoviću, izdrži jer drugog mandata sa tom pričom gledat nećeš

Tnt
Gost
Tnt

Ne znam mogu li ti vjerovati,al lijepo objašnjeno

DAVID GILMOUR
Gost
DAVID GILMOUR

no što je?

Danbo🇲🇪
Gost
Danbo🇲🇪

Nešto pametno da čujemo od ,,slučajnog”.Mada sumnjam da je iskren.

Betoven
Gost
Betoven

Mislim da Jakov doživljava pozitivne promjene….treba mu dati šansu. To je pod uticajem stranaca.

Delboj
Gost
Delboj

Oni se ni svadjali nisu. Mislim na Milojla I Jakova. Predstava za javnost da bi od dva polulidera napravili dva lidera koji bi podijelili I zauzeli javni scenu.

Andy
Gost
Andy

Samo da narod ne bude naivan opet. Jedne godine srbuje Milatovic, druge Spajic, trece Abazovic. Taktika za naivne Crnogorce da ga glasaju na sledece izbore. U pamet se, ukljucite klikere. Sve je to ista boranija pod plastom partijske Crkve Srbije. Samo Crna Gora i crnogorske stranke dolaze u obzir.

Delboj
Gost
Delboj

Eto tako

Marijam
Gost
Marijam

G l u m a t a nj e

🇲🇪Tuđemil🇲🇪
Gost
🇲🇪Tuđemil🇲🇪

Tek ćemo mi da trpimo podljedice nerazumne i antidržavne politike većine koja je pod kontrolom Beograda i crkvene ekspoziture u CG!

Dragi
Gost
Dragi

Što se digodi s jednom od Vučićevih poluga u Crnoj Gori..Vjerovatno smišljena varjanta srBskog sveta kao s UROM i Demokratama da ponovo zavedu naivni Crnogorski narod

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Stvarno SlUCAJNI.CALIMERO.

Akdl
Gost
Akdl

Od kad je dobio onaj kišobran na Ct nešto se prelomilo u njegovoj glavi… Na bolje

Send this to a friend