Politika

Novaković Đurović: Odnos Spajićeve Vlade prema imenovanjima u EPCG vrhunac neozbiljnosti i neprofesionalnosti

Ana Novaković Đurović

Današnje odlaganje sjednice Skupštine akcionara Elektroprivrede Crne Gore(EPCG) zbog partijskog mimoilaženja u PES-u vrhunac je neozbiljnosti Spajićeve Vlade i parlamentarne većine, saopštila je poslanica Građanskog pokreta URA Ana Novaković Đurović.

Ona je kazala da je ovakav odnos ipak ne iznenađuje, jer je otpočet donošenjem protivustavnih izmjena Zakona o privrednim društvima, sa jednim jedinim ciljem – da se u Odbor direktora EPCG imenuju partijski predstavnici PES-a, a isključe profesionalci koji su u prethodnom periodu u EPCG postigli istorijske rezultate.

“Meritokratija, imenovanje kvalitetnih, a ne partijskih kadrova, bilo je jedno u nizu predizbornih obećanja Pokreta Evropa sad, koje je današnjim odlukama Vlade u odnosu na EPCG još jednom potpuno obesmišljeno”, poručila je Novaković Đurović.

Ona je dodala i da umjesto takvih najava, danas pratimo predstavu u kojoj se, do sada, predlaže treći po redu član Odbora direktora ispred PES-a i opet mijenja Odluka Vlade zbog partijske nesloge i borbe za fotelje.

“I kao što program Evropa Sad 2, niko nije vidio, izvjesno je da nećemo gledati ni meritokratiju, već neozbiljan i neodgovoran odnos prema strateški najvažnijim resursima države”, zaključila je Novaković Đurović.

12

avatar
1000
11
1
0
 
12
Centarjasno sveTi nesto kazesIznogudCrnogorac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Centar
Gost
Centar

A šta to loše su učinili otvorili oči glupom narodu ‘Ana nije nikom vodu natrunjila a Dritan je priča za sebe vidite li on se na svoj komentar smije ka Dragulječe

Ti nesto kazes
Gost
Ti nesto kazes

Ti i onaj tvoj vodja ste ucinili sto jije ni jedan okupator u pokusaju uradio nije niti ikad iko.. najvecu stwtu predaju i prodaju ste vi napravili zavadili 2 oka u’glavu u cg, razbucali sistem, firme, pocerali investitore.. pih..

Iznogud
Gost
Iznogud

Ana, vi i vaša stranka ste učinili najgore stvari i najveću štetu ovoj državi. Da ne pričamo ogroman novac potrošen na putovanja vašeg malog koji sada puca od zavisti jer je nebitan, kao i cijela vaša stranka.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Đurovićka zar se ne stidiš , da tako lijepa i izgledom intelegentna kažeš da si članica URE dali si svjesna da ste vi nešto najgore što se moglo dogoditi C.G. u njenoj istoriji !

jasno sve
Gost
jasno sve

lijepa? Hah! IntelEgentna? Hah!

Miki
Gost
Miki

Znate kako kažu ne laje kučka radi sela nego zbog sebe

King Henry
Gost
King Henry

Nebitni ste. Vi nekom nesto da kazete??? Hahahahhhahah

objektivan
Gost
objektivan

molim ne moze biti neozbiljnije nego za glavnog inspektora u ANB primoti covjeka sa kriminalnim dosijeom, nezakonito ste ga brisali iz kaznene evidencije, temeljni ugovor ste tajno potpisivali doveli ste popa u kamp zlaticu helikopterom a da ste bili snaga drzave i da ste postovali volju naroda dosao bi uz sve pocasti, batali castiti!!!

izdajnici
Gost
izdajnici

Tako vam i treda .Niko vas nece.Zaboravili ste temeljni ugovor koga vise niko i ne pominje.Kao da nijeste prodali pola CG.

Čong Li
Gost
Čong Li

Kad je ova izjavila da kao mala nije imala mogucnosti da se “lijepo” oblaci i onda da to sad ptaktikuje sa torbicama od par hiljada eura ! Zemljo otvori se!

Putnik
Gost
Putnik

Opet ova pojava, a nemoj casti ti

Munja⚡
Gost
Munja⚡

Kako je Sanel tasna?

Send this to a friend