Politika

PES pita Pokret za Podgoricu: Šta želite od nas da vi ne bi išli prema DPS-u?

Svjesni da postoje određene tendencije koje mogu dovesti do urušavanja ovog principa pozivamo odbornike Pokreta za Podgoricu da iznesu listu zahtjeva, odnosno precizno postave svoja očekivanja kako bismo krenuli u pravcu postizanja dogovora, poručili su iz Pokreta Evropa sad nakon danas održanog sastanka koji je organizovan sa ciljem prevazilaženja krize vlasti u Glavnom gradu.

<<<Prekinut sastanak PES-a i Pokreta za Podgoricu, bez dogovora; Ljiljanić: Pretrpjeli smo velike uvrede<<<

Naime, današnji sastanak je prekinut, a odbornica Pokreta za Podgoricu Nađa Ljiljanić je kazala da bi bilo “najpoštenije  da se skrati mandat Skupštini, odnosno da odbornici vrate mandat građanima”.

“Bilo bi naivno očekivati da sa našim doskorašnjim članovima koji su formirali Pokret sa Podgoricu lako dođemo do zajedničkih rješenja i riješimo aktuelnu situaciju u Podgorici. Ipak, bez obzira na evidentna mimoilaženja u stavovima, osnovni principi koji su nas i doveli u pozicije odlučivanja ne bi smjeli biti ugroženi”, naveli su iz PES-a u saopštenju dostavljenom medijima.

Tu prije svega misle, kako kažu, “na potencijalnu saradnju sa DPS-om”.

“Svjesni da postoje određene tendencije koje mogu dovesti do urušavanja ovog principa pozivamo odbornike Pokreta za Podgoricu da iznesu listu zahtjeva, odnosno precizno postave svoja očekivanja kako bismo krenuli u pravcu postizanja dogovora”, naveli su iz PES.

Pokret Evropa sad je, prema njihovim riječima, u potpunosti spreman da sačuva vrijednosti za koje “smo se zajednički zalagali čak i ako to podrazumijeva ustupanje određenih pozicija u Glavnom gradu”.

“Jednako tako, ukoliko u procesu pregovora postoje nepoželjni ili se drugi smatraju adekvatnijim za ovu vrstu saradnje (bio to Vasilije Čarapić ili bilo ko drugi) pozivamo da nam se i to vrlo jasno saopšti, jer ponavljamo – bez precizno formulisanih zahtjeva ne možemo ni voditi pregovore ni doći do rješenja ako ga istinski želimo. U uvjerenju da smo na istim pozicijama kada je u pitanju odnos prema građanima i građankama Podgorice, od Pokreta za Podgoricu očekujemo listu preciznih zahtjeva na koje bismo se izjasnili. Sve drugo vodi rušenju temeljnog principa – saradnji sa DPS-om, koja ne bi trebalo da bude opcija”, zaključuju iz PES.

24

avatar
1000
24
0
0
 
24
nikola1PravdaMeksSandraMilenko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
nikola1
Gost
nikola1

A što ne bi sa DPS ?
Da li su gori Ćulafić, Abdić,Žuti, Žaklina,Arsović od Radevića,Krkeljić
,Šušića,čarapića,Mitra Vukovića i ostalih bivših DPS kadrova.Pola Pesa je bilo vrlo aktivno u Dps.Đe nila yInjac do juče?

Pravda
Gost
Pravda

A vi ste kao boljii od dps-a?

Meks
Gost
Meks

U srecna vremena kada su glavni uslovi da uspijes u zivotu su bili,znanje i sposobnost,vi ni do cobana nebi ste dogurali,a danas sa izlizanom pricom o dps-u vrijedjate nam inteligenciju.

Sandra
Gost
Sandra

Opet im je kriv DPS..

Milenko
Gost
Milenko

DPS je za vas nemoguca misija, institucija. Vi ste spoj nespojivog a sve na stetu gradjana

Zoran
Gost
Zoran

Sto vas je strah od DPS. Nema vlasti bez DPS i na drzavnom nivou.

Propalo se
Gost
Propalo se

Niti znaju kako se vrši upravljanje gradom i državom, niti znaju šta hoće. Jedino znaju da neće sa dps-om. Kakva je to politika i uprava?!

Iguman
Gost
Iguman

Neozbiljno vrijeme, neozbiljni ljudi, neozbiljna politika, zaostao narooood.

Nmk
Gost
Nmk

Sto vi svi radite da bi bilo bolje ovom drustvu,nista,vi se samo svađate oko fotelja. Postoji li ista od cega bi se oslobodioci zacrvenjeli

Bitcoins
Gost
Bitcoins

Prpa Pes….ojdose kola niz brdo

Predlažem
Gost
Predlažem

Dajte im mjesto gradonačelnika jer teško da ko može biti gori od Injac pošto Injac ionako nema pojma

Polis
Gost
Polis

Sve vas treba sa motkama istjerati i odmah raspisati nove izbore…

Žiks
Gost
Žiks

Zbogom PES, pa pa!

roki
Gost
roki

Haha, koji strah od DPSa…jadni li ste i jedni i drugi.

Toliko
Gost
Toliko

Vama je osnovni cilj da uništite DPS. Nama koji živimo u ovom gradu je osnovni cilj da se grad razvija i da nam se poboljšava kvalitet života. Pošto ste vi za ovih godinu i po dokazali da ne umijete da upravljate gradom najbolje bi bilo da idemo na izbore.

Vucina
Gost
Vucina

Objasnite vi iz PES-a, gradjanima koji su vas glasali: Da li vi imate svoju glavu i svoje stavove ili vam cetnicki (koljacki) vojvoda Mandic odredjuje sa kim smijete a sa kim ne snijete u koaliciju.

Penzioner
Gost
Penzioner

Odakle vi pravo da manipulisete, da ste odgovorni politicari vi bi se i dogovorili za dobrobit svih. Novi izbori sa potpuno novim ljudima necemo ponavljace da nas izigravaju. da plate zbog neuspjeha tj da se svi novcano kazne

Jovan
Gost
Jovan

Postali su mini DF sa pricom sa svima osim sa DPS.

Lipa
Gost
Lipa

Bravo samo dogovor ne dajte DPSu blizu kase sve će porasti već su dobar dio ušteđevine pogrickali lopovi
.

Dragan
Gost
Dragan

Prvi koji pridju DPS-u ce najbolje proci

Gluo
Gost
Gluo

Vecinski nepozeljan je predsjednik skupstine. To svi znamo. I?

Blok 5
Gost
Blok 5

Slusajte prodane duse.makte se sa pricom od DPS.
Dosadili ste i sve slagali.
Narode vidis li ko ti vodi Glavni grad i Drzavu

Ludak
Gost
Ludak

Zašto svi bježe od DPSa kao da su gubavi

kiriku
Gost
kiriku

Pa šta ako odu sa DPS-om? Zar nisu poslednje 3-4 godine pokazale da su sve partije manje-više iste, osim izdajničkog DF-a? Ko bješe u koaliciji sa njima?

Send this to a friend