Politika

Stara garda LSCG čestitala Rakčeviću novu crnogorsku poslovnu pobjedu

Stara garda LSCG je na Facebook profili čestitala Žarku Rakčeviću kupovinu zemljišnog kompleksa u uvali plaže Lučice koju je nazvala “Žarkovac” na moru.

“Stara Garda LSCG čestita osnivaču, prvom predsjedniku i sadašnjem predsjedniku Savjeta GP URA, Žarku Rakčeviću, novu “crnogorsku” poslovnu pobjedu i kupovinu atraktivnog zemljišnog kompleksa u uvali plaže Lučice, kod Petrovca, površine 9.432m2. Kad tome dodamo prethodnu kupovinu od 9.200m2 na istoj zemljišnoj lokaciji, dobijamo objedinjenu parcelu od 18.632 m2, plaćenu blizu tri miliona eura”, naveli su iz Stare garde LSDG-a.

Čestitaju i svim članovima i funkcionerima GP URA, potpisnicima platforme Crno na bijelo, kao i svim kandidatima za poslanike i odbornike.

“To je, svih Vas zajedno, veličanstvena pobjeda! Budite ispunjeni osjećajem ponosa i radosti! Da Vaš stvoritelj i politički otac nije bio vizionar i uspješno učestvovao i pobijedio u AB revoluciji, pomenuta uvala bi ostala u državnom posjedu i bila bi u vlasništvu svih nas! Ovako, na Vašu radost, sad je samo Žarkova!”, zaključuje se u postu Stare garde LSCG-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

Evo ko ne zna sto je sarkazam nek odavde nauci!!! 😂😂😂

Marko
Gost
Marko

Stara garda LSCG je jedina prava Crnogorska opoziciona partija i jedina partija koja iskreno voli Crnu Goru. Kritikuje sve one koji koriste muku gradjana, kako vlast tako i opoziciju.

marius
Gost
marius

Da se bar jednom javio da osudi cetnikovanje njegovog naslednika vise bi postovan bio. Ovako ostaje sumnja,da podrzava politiku partije koju je osnova, a koja je u zadnje vrijeme potpuno izgubila procrnogorski imidz, kakvim se nekad predstavljala. Svi dobronamjerni ljudi se pitaju, kolko je on u svemu tome.

POD
Gost
POD

Pa Dritan Abazovic se nada da bude DF-ova mlada!Neki novi Sejdo Bajramovic.Ali nece da moze,posto nece ni cenzus preskociti.Provalili su ga ex glasaci,prosli put ih glasali,a ni u Skupstinu nisu usli,zato su podizali,redovno,plate za nista.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

kamo srece da je zarko bio premijer ovih 30 godina ……da nije vezan za neku aferu mozda da mu nije porodica problematicna …dolazi iz imucne porodice i ako radi posteno placa poreeze dabogda kupio jos 3 put ovoliko ….

pera kvržica
Gost
pera kvržica

ašto čini Stara garda, kupiše ih za sitne pare prije neki dan na Ct i sad krenuli u pisaniju.. sad vam je Žarko najviše kriv? nije onaj što vam je pariju uništio? sramota ! sta god da su vam dali , malo je…

Ja sam
Gost
Ja sam

A to su sve drače tamo ne znam sto mu bi da uzme to.

Milos
Gost
Milos

Ma nije Zarko takav on to radi radi nas gradjana Crne Gore. Bolje da on kupi jer cini nama uslugu. Hvala ti Zarko. Milo je kriv. :-). Milo je kriv i za onoga iz DFa sto su mu drogu nasli i za onog sto krade tudji mobilijar. Milo je kriv i za onog iz Demokrata sto mu nadjose kalasnjikov. I… Više »

Markoza
Gost
Markoza

Je li moguce da ne vidite da je ovo ironija.
Stara garda LS samo jasno daje do znanja da sve vidi i u poziji i opoziciji a ko je iole pametan shvatit ce.

Ja sam
Gost
Ja sam

Da je pametan da uzme sto koza i 20 – es kokosaka.

Nera
Gost
Nera

Hotel Vile Oliva Petrovac,Hotel Perla Čanj,Biserna obala Čanj,
Hotel Šumadija Bečići,Hotel Igalo,suvlasnik instituta Simo Milošević,Montemlin,Hotel Olga Dedijer Kopaonik,Hotel Srebrno Jezero Srbija,više stotina stanova za tržište,uvala Lučice Petrovac(prethodni vlasnik Sveto Marović),Hotel Crnogorska Kuća Podgorica,Plaža u Petrovcu,Plaža u Čanju…..

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

lijepa nacionalizacija

Ja sam
Gost
Ja sam

Potrefi mu se more na plac.

Ja sam
Gost
Ja sam

Možda je uzeo samo drva da ubere.

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Bolje i Zarko nego neki strani kapital bar ce veci dio zarade od svega odje ostat.

Ja sam
Gost
Ja sam

Kad nije niko drugi htio da kupi

Staze
Gost
Staze

Da nije za plakanje, smijala bih se ovoj čestitci. Nevjerovatno je koliko kod nas prevladavaju samo lični interesi. Da li nam ima lijeka???

Sova
Gost
Sova

Još nisam sreo osobu koja na posao ide “zbog naroda”. Svi idu zbog zarade. Španski Iberostar je izgradio hotel u Njivicama, a Žarko će u Lučicama. Šta će uraditi španci sa zaradom, a šta Žarko? Španci će novac ponijeti u Španiju. Žarko će ga investirati u nešto novo u CG. Dio će potrošiti na život u CG (tu živi i… Više »

Velimir
Gost
Velimir

Sram vas I stid bilo ” stara gardo”!

lscg nego sto!
Gost
lscg nego sto!

Kad pricas o liberalima kao prvo ustani i stoj sa postovanjem, a kao drugo ako nemas sto pametno za rec onda bolje cuti

Nek je vjecna..
Gost
Nek je vjecna..

Velimire sto si se zapalio,znaš li šta je “ironija”.

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Bravo stara gardo. Znamo sto je cilj i ovima iz Ure, DF i Demokrata da se dokopaju drzavnih resursa. DPS bi bio mala maca za ove.

Send this to a friend