Politika

Suđenje Marini Jočić odloženo na neodređeno vrijeme

Marina Jočić

Poslanici Demokratskog fronta (DPS) Marini Jočić, koja se tereti da je prije pet dana šakom u lice udarila poslanicu Demokratske partije socijalista (DPS) Martu Šćepanović, suđenje je odloženo na neodređeno vrijeme, saznaje TVCG.

Kako javlja TVCG, suđenje se odlaže na neodređeno vrijeme kako bi se tužilac izjasnio ima li elemenata krivičnog djela u tom predmetu.

Šćepanović je nakon napada podnijela krivičnu prijavu protiv Jočić, tvrdeći da joj je nanijela tjelesne povrede.

Do sukoba dvije poslanice došlo je isti dan kada su poslanici DF-a ušli u Skupštinu i fizički i verbalno nasrnuli na pojedine poslanike DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lapis
Gost
Lapis

Sta se dobija ukrstanjem Branka Radulovica i Vjerice Radete? Marina Jocic – zastidje! A i jedna sugestija novinarima CDM-a – molim da ubuduce pokazete vise posvecenosti i preciznosti prilikom pisanja tekstova, posto vam povrsnost polako postaje pravilo. Nije doslo do “sukoba dvije poslanice”, nego je Jocicka demonstrirala nezapamcen primitivizam.

Nnn
Gost
Nnn

Kakva sramota. Ne mogu da vjerujem da je odloženo suđenje za nenormalno ponašanje ove žene. Pustite je neka sve redom šamara, ona je odličan primjer nevaspitanja, arogancije, divljaštva i neprimjerenog ponašanja.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Sramota !!!! Ova osoba cesto pravi prestupe imali smo prilike da je vidimo na tv kako pljuje i psuje ..ukinuta kleveta a sad i moze da nas bije ko hoce ..bravo za sudiju !!!

pecaljka
Gost
pecaljka

Zlo joj iz ociju izbija. Ovu ne treba dirati, sama ce sebe srediti.

Pravda za sve
Gost
Pravda za sve

Odlično ! Pravna država i Sud neka dokazuju snagu i moć na sirotinji, slabim i nemoćnim. Onima koji kasne sa računima za struju. vodu. grijanje, telefon. Onima koji ne mogu na vrijeme da plate ratu za kredit od par stotina eura uzet da kupe djeci odjeću, obuću, hranu, ogrjev… A ovim bezobzirnim nasilnicima i neandretalcima koji najprimitivnije i najvulgarnije dotiču… Više »

Send this to a friend