Politika

Vučinić: Drago mi je da su PES i premijer ,,kreativni”, ta “osobina” biće im uskoro neophodna

Dragutin Vučinić
Dragutin Vučinić

Odbornika Pokreta za Podgoricu Dragutin Vučinić reagova je na izjavu odnornika PES-a Branislava Radičevića, ističući  da se nesuglasice dešavaju u politici i mogu da se prevaziđu. Podsjećamo odbornik PES-a Radičević je jutros istakao da vjeruje da su „mimoilaženja“ u Glavnom gradu prevaziđena.

“Saglasni smo sa bivšim kolegom, ali podmetanja, neprincipijelnost, nepošten odnos, teško je zaboraviti i zanemariti. A zahvalni smo kolegi Radičeviću jer nas je i informisao da je ,,dogovor blizu.”, kaže Vučinić.

<<<https://www.cdm.me/politika/radicevic-mimoilazenja-u-glavnom-gradu-prevazidena-mugosa-izbori-jedino-rjesenje/>>>

Dodao je da im je drago da su PES i premijer, kako kaže Radičević ,,kreativni”. Ta “osobina” biće im uskoro neophodna, kako bi, a biće teško, građanima objasnili što se desilo sa realizacijom predizbornih obećanja.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
MišoBratPrimoracLukamarko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mišo
Gost
Mišo

Podrška Dragu i Pokretu za Podgoricu!

Brat
Gost
Brat

PES je najveća prevara! Podrška Pokretu za Podgoricu!

Primorac
Gost
Primorac

PES = DPS

Luka
Gost
Luka

Vi kao da niste u koaliciji?Vi vladate zajedno na gradskom i državnom nivou.Vaši koalicioni partneri su takođe Daka Davidović i Abazović Kovrdžavu ,koji su povezani sa švercom cigareta.Brzo zaboravljate.

marko
Gost
marko

sve sto je spajic obecao je laz..sve gore i gore zivimo…spajic je kockar i to se vidi a vidi se vojvoda mandic upravlja sa spajicem

Send this to a friend