Politika

Zaharova kritikovala Crnu Goru zbog Šahmanovića

Portparolka ministartva vanjskih poslova Rusije, Marija Zaharova kritikovala je crnogorske vlasti, zbog kako je navela političkog linča gradonačelnika Plava Orhana Šahmanovića, koji je  je osuđen na godinu zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja.

“Dobili smo informaciju o presudi koju je izrekao Vrhovni sud u Podgorici gradonačelniku opštine Plav, koji je član Bošnjačke stranke. Po našem mišljenju slučaj protiv Šahmanovića još jedna je demonstracija da je Crna Gora daleko od pravde i da je njena priroda selektivna i više instrumntalizovana za politički rat protiv disidenata, umjesto da se bore protiv korupcije i kriminala” poručila je Zaharova.

Ona je dodala da je zaprepašćujuća loša praksa progona i političkog linča Crnogoraca koji zagovaraju bliskije veze sa Rusijom.

Šahmanović je inače, nedavno posjetio rusku republiku Čečeniju, kojom vlada kontroverzni Ramzan Kadirov, blizak Kremlju. Tom prilikom je pokrenuta incijativa o bratimljenju Plava i Groznog.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Đede Pero
Gost
Đede Pero

Eto ti ga sad! Ovoj Zaharovoj odmah treba dati crnogorsko državljanstvo. Zaslužila ga je ka ijedna majčina šćer. Ne zaboravite: ko je s Rusima orao, guzicom je lačio! Oprostite na izrazu.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Blizi se propast svijeta!!!

Biohazard
Gost
Biohazard

Kakav pritisak ljudi moji , pa ovo samo slijepi i onaj koji nece i pravi se lud , ne vidi !! U isti dan lavrov , pa ova , kako polako traze rupe i supljine koje ce da popune . Jako zanimljivo , geopoliticki diplomatski rat se zaostrava , udarci ispod pojasa su sada neminovnost , nalazimo se u jednom… Više »

Lea
Gost
Lea

Ovo je bas smijesno.Iz velesile za mali Plav,povodom sudske presude…Daj,bre,Rusi-sjasite nam s grbace vise…

mirko
Gost
mirko

Hahhahahahahhahahhahahahha toliko o tome što se Rusija ne miješa u unutrašnje poslove Crne Gore

Djuzepe Meaca
Gost
Djuzepe Meaca

Pazi nje ona da kaze korupcija i kriminal,a kod njih u Rusiji najveca stopa i korupcije i kriminala u svijetu.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A tvoje misljene nas bas interesuje!

Biohazard
Gost
Biohazard

Ajde DF- ovci , recite opet , Crna Gora je nebitna Rusiji , Mi njih ne zanimamo ! Ali jos malo i vidimo seee !!!!

NIKOLA I
Gost
NIKOLA I

ahahahahahahahahahahahhahaa.. a cus ona kritikovala.. a ona nije ni znala da je uhapsen da joj nisu ovi javili saborci iz cg.. a sto njih briga je li on njihov drzavljanin, a nije se udostojila ni da ga primi kad je isao da kuka i prosi i zove militante u’pomoc… koliko sam obozavao ovog putina sad mi se zgadilo sve sto… Više »

Send this to a friend