Fudbal

Bakić: Selektor je unio novu energiju, radimo s ljudima iz vrha svjetskog fudbala

FSCG

Crnogorski reprezentativac Marko Bakić nije krio zadovoljstvo nakon priprema naše fudbalske selekcije u Antaliji.

“Sokoli” su u Turskoj upisali dvije pobjede, nakon Bjelorusije (2:0) danas su savladali Sjevernu Makedoniju 1:0.

“U reprezentaciji sam 13 i po godina i ovo je jedna od najboljih akcija koje smo imali – tu mislim na atmosferu, fenomenalan rad, a kao nagrada su ove dvije pobjede”, rekao je Bakić.

“Tu velike zasluge ima selektor koji je unio novu, pozitivnu energiju i nove ideje koje želimo da prenesemo na teren. Nekad će to biti teže, nekad lakše, a nama je čast što radimo s takvom fudbalskom veličinom. Trudićemo se da ispunimo sve zadatke”, kazao je Bakić.

Druga pobjeda Crne Gore, pogodak Jovetića dovoljan protiv Sjeverne Makedonije

Želi da sve ovo traje što duže.

“Svi znamo ko je Prosinečki i kakav je igrač bio, neki od nas su odrastali slušajući priče kakvi su fudbaleri bili on i Dejan Savićević. Prosinečki nam je sada selektor, Savićević predsjednik Saveza, trener je Mirko Vučinić, a kapiteni Stefan Savić i Stevan Jovetić – to je vrh svjetskog fudbala. Volio bih da ovo duže traje”, poručio je Bakić.

O samoj utakmici je kazao:

“Makedonci su kvalitetna ekipa, imali su veći posjed. Dali smo sve od sebe da pariramo, imali smo bolje šanse i slavili smo. Upisali smo drugu pobjedu u četiri dana, to je veliki podstrek za dalji rad”, zaključio je Bakić.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
oooo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oooo
Gost
oooo

Da igram kao ti mene bi bilo sramota da udjem na teren a ne u reprezentaciju i pored volje koja vjerovatno postoji. Ima tu jos nekolicina kojima se treba zahvalit na dosad ucinjenom i pustit neke nove momke da igraju. Ovo sinoc je bilo lose.

Send this to a friend