Fudbal

Bokelj želi da opet pobijedi Mladost

U trci za opstanak fudbaleri Bokelja, kao i prije deset dana, dočekuju aktuelnog prvaka, tim Mladosti.

Kotorani su nedavno slavili sa 1:0 i krenuli u oporavak na tabeli. Ipak, trener Slobodan Drašković svjestan je odgovornosti i poteškoća da se isti rival dva puta pobijedi u tako kratkom vremenskom razmaku.

“Nemamo previše izbora. Moramo opet da igramo na pobjedu. Igrači su se malo odmorili i osvježili, pa se nadam da ćemo maksimalno motivisani krenuti u novi duel sa timom Mladosti. Gosti imaju vrlo jak i iskusan sastav, biće mnogo teško pobijediti ih dva puta u desetak dana. Ipak, dobro smo radili, imamo pozitivnu atmosferu i nadam se da ćemo pozitivne vibracije prenijeti na teren. Pobjedom bismo očuvali nadu u opstanak.” – rekao je Drašković.

Pobjeda imperativ

Mladost je vezala tri meča bez pobjede, u prethodnom je poražena upravo od Bokelja, što joj je zakomplikovalo situaciju u borbi za drugo mjesto. Zeta je prišla na samo tri boda, dok su Sutjeska i Dečić na četiri boda zaostatka za aktuelnim šampionom.

“Nekoliko ekipa nas sustiže i jednostavno moramo slaviti danas u Kotoru.” – poručuje Goran Perišić, trener ,,romantičara“.

Pauza u prvenstvo dobro je došla ekipi da se osvježi uoči nastavka sezone.

“U prethodnih deset dana probali smo da ispravimo neke stvari. Očekujem dobru igru i vjerujem u osvajanje bodova. Koliko smo uradili, vidjećemo na terenu, ali je činjenica da više prava na grešku nemamo.” – dodao je Perišić.

U timu danas neće biti štopera Miloša Lakića i veziste Marka Burzanovića, koji imaju parne žute kartone.

Send this to a friend