Fudbal

Lovćen promijenio trenera, Đukanović zamijenio Halilovića

Nakon smjene šefa struke Slobodana Halilovića i trenera Radovana Kavaje, Uprava fudbalskog kluba “Lovćen” angažovala je novog šefa stručnog štaba Dragana Đukanovića, koji će zajedno sa svojim pomoćnikom, nekadašnjim saigračem i trenerom omladinskog tima Nebojšom Vojvodićem, te trenerom golmana Draganom Draškovićem voditi Cetinjane.

Novi šef struke, Dragan Đukanović imao je bogatu igračku karijeru tokom koje je između ostalih branio boje OFK Beograda, Mogrena, Etnikosa, Ofija, Omonije. Trenerski posao u Lovćenu biće prvi ozbiljniji za Đukanovića, koji je radio i na Bangladešu u jednom od tamošnjih klubova.

“Sigurno da situacija nije sjajna. ”Lovćen” je u jednoj jako teškoj poziciji na tabeli, ali da ne vjerujem da ne bih mogao nešto da promijenim ne bih ni dolazio. Očekujem da ćemo napraviti jedan pozitivan rezultat u narednih par utakmica. Ono što je sigurno jeste da ova ekipa ima kvalitet, a koji su razlozi što nije imala bolje rezultate ne znam i ne ulazim u to. Vjerujem u ovu ekipu i nadam se da ću sa svojim saradnicima izvući maksimum.” – kazao je novi šef struke Dragan Đukanović.

Send this to a friend