Fudbal

Mijat: Crnogorac sam iz sveg srca, da sam rođen kasnije igrao bih za reprezentaciju

Poljska je favorit, ali Crna Gora može da iznenadi u predstojećoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, rekao je nekadašnji jugoslovenski reprezentativac Predrag Mijatović.

Jedan od naših najboljih fudbalera rekao je da je iskustvo adut Poljaka.

“Poljaci su favoriti i to ne samo pod Goricom, već u cijeloj grupi. Međutim, fudbal je takav da se često dešavaju iznenađenja i vjerujem da Crna Gora može da ga priredi. Nikada “sokolovi” nisu igrali na velikom takmičenju i to je ono što joj nedostaje u odlučujućim momentima”, rekao je Mijatović poljskim medijima.

Mijatović je tokom igračke karijere nosio dres jugoslovenske reprezentacije, a ne bi imao dilemu za koga bi igrao da je Crna Gora tada bila nezavisna država.

“Crnogorac sam iz sveg srca. Kada sam igrao fudbal, Crna Gora nije bila nezavisna, pa zato i nisam mogao da nastupim u njenom dresu. Da sam rođen kasnije, sigurno bih igrao za Crnu Goru”.

Legenda Real Madrida smatra i da Crna Gora u Ljubiši Tumbakoviću ima važnog aduta na klupi.

“Možemo svakog da iznenadimo, zato smo i ostvarili dobar rezultat u Poljskoj. Crna Gora ima odličnog selektora, sa Tumbakovićem sam sarađivao u Partizanu. Taj čovjek umije da igra na rezultat i mislim da je realno da odvede Crnu Goru u baraž, iako su na papiru Rumuni i Danci jači”, poručio je Predrag Mijatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Martin
Gost
Martin

Idemio Dukljanski da razbijemo Poljake…100% necemo izgubit… Dukljanska nacija zna da pobjedi i bolje!

makishev
Gost
makishev

Poruka Milogorcima iliti Montenegrinima (ne pravim, normalnim Crnogorcima): Ne možete bez trenera iz Srbije – Zoran Filipović, Ljubiša Tumbaković, Savo Milošević vam je bio u stručnom štabu takođe, sad je i Bata Mirković ako se ne varam… Osim Mirka Vučinića, svaki bitan igrač vam se afimisao kroz Partizan ili Zvezdu pa i kroz Vojvodinu. A to što bi Mijat igrao… Više »

Musliman
Gost
Musliman

Idi majstore u Srbiju sve ona takve ceka kao sto si ti…

vlatko
Gost
vlatko

Za tvoju informaciju filipovic je iz srca crne gore- selo kosic opstina danilovgrad.osim toga cini mi se da srbija nemoze bez crnogoraca,razmisli malo

Vandersar
Gost
Vandersar

Prečka od čoeka

Miro
Gost
Miro

Ti si crnogorac po ugovoru bate , kao i mnogi ???

vaka
Gost
vaka

Ti si tamo đe su pare vazda bio i nijesi neki čovjek.

abc
Gost
abc

Živ ti nama i zdravo bio. Umio si ti dobro da osvijetliš obraz Crnogorca. Ne bendaj dušmane no pomozi znanjem crnogorskoj omladini. Imaju od koga dosta naučiti. Pozdrav.

Blavor
Gost
Blavor

Kakve su ovo gluposti , pa znamo da si Crnogorac , bilo bi iznenadjenje da si rekao da si Kinez , sto je ovo , 21 vijek , jos se prebrojavamo…

Savo Lekić
Gost
Savo Lekić

Ti si Srbin Mijatoviću !!!

Tesla
Gost
Tesla

Dobro pa ti bolje znas od njega.

Savo Lekić
Gost
Savo Lekić

Ti Mijatoviću kako vjetar duva, čas si Srbin, čas Crnogorac, nezna ti se božje zore.

Biohazard
Gost
Biohazard

Znaci ako izjavi da bi igrao za CG odma znaci da ne moze biti srbin ???? E zamlata ovih sto je ovo

zutalj
Gost
zutalj

bravo mijate crnogorcu iz sveg srca, ali ipak nam je svima srce ostalo u Jugoslaviji.

Biohazard
Gost
Biohazard

Daj uzmi malo treniraj ih , valjalo bi nam iskoristit sve nase legende da se generalno fudbal popravi malo u CG . Mada tesko je to bez poboljsanja domace klubske scene !

Send this to a friend