Fudbal

Mijatović: Vjerujem da će drugi mandat u Budućnosti biti trofejniji

Milan Mijatović
FK Budućnost

Milan Mijatović se nakon pet godina vratio u Budućnost i vjeruje da će drugi mandat biti uspješniji nego prvi u podgoričkom klubu.

Tada je u dvije sezone osvojio samo trofej u Kupu Crne Gore.

“Lijepo je ponovo biti dio Budućnosti. Sam povratak znači da mi je u prethodnom mandatu bilo ugodno i da sam se osjećao odlično. Nedostajali su trofeji u mom prethodnom mandatu, jer smo osvojili samo jedan Kup za dvije sezone i vjerujem da će sada sve biti drugačije. Vjerujem da će biti trofeja”, kaže 36-godišnji golman.

Budućnost je na pripremama u Sloveniji, gdje je u dva meča oba puta izgubila – od Maribora i Zaglebja.

“Ako uzmemo u obzir da smo umorni, što je normalno za ovaj dio priprema, mislim da sve to nije izgledalo nimalo loše. Naravno, moramo da popravimo određene stvari kako u defanzivi, tako i u ofanzivi, ali na pola smo priprema i ne sumnjam da ćemo izgledati mnogo bolje kada dođemo do svježine”.

“Plavi” privode kraju pripreme u Sloveniji, vraćaju se u Podgoricu 2. jula (dan nakon utakmice sa Egnatijom). A vež 11. jula ih čeka gostovanje kosovskoj Mališevi u prvom meču 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

“Dobili smo protivnika po želji, rivala sa kojim možemo da igramo, ali i sa kojim moramo da budemo oprezni. Nebitno je od kada dolaze protivnici, čim su u Evropi znači da imaju određeni kvalitet. Naše je da se dobro osvježimo, pripremimo, analiziramo protivnika ekipno i pojedinačno i da ozbiljno pristupimo utakmici – samo sa takvim razmišljanjem možemo da se nadamo prolazu u naredni krug”, zaključio je Mijatović.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
dobra fora
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dobra fora
Gost
dobra fora

e jesi napravio strašan transfer

Send this to a friend