Fudbal

Zeta može da bude hit

foto: Iva Mandić

Zeta se konačno vratila na „Trešnjicu“ i publici podarila lijepu predstavu.

Dešavanja tokom meča protiv Budućnosti odvijala su se tako da je svaki ishod bio u opticaju, ali može se reći da je podjela bodova (1:1) na kraju najrealniji ishod.

“Da nam je neko prije utakmice ponudio 1:1, sigurno bismo prihvatili. Jeste i Budućnost imala dosta šansi i zicera, ali smatram da smo imali bolje prilike. Kod 1:0 smo promašili dva zicera, a mislim da je sudija pogriješio kada je svirao faul koji je prethodio golu Budućnosti. Sve u svemu, zadovoljni smo bodom”, ističe Goran Milojko.

Ekipa Dušana Vlaisavljevića nije dozvolila Budućnosti da razvije igru kojom je impresionirala tokom jesenje polusezone. Uz to, koristila je i veliki prostor između posljednje i vezne linije gostiju, falila je samo bolja realizacija.

“Ako ponovimo igru od srijede, čak i dijelom, iskreno vjerujem da nećemo imati puno problema tokom proljeća, počev od narednog meča sa Iskrom u Danilovgradu. Igramo agresivno, onako kako šef traži od nas”, objasnio je Milojko.

U Zeti, dakle, vjeruju da izlazak u Evropu nije nemoguća misija.

“Vjerujem da možemo biti hit ove polusezone. Na papiru smo slabiji nego jesenas, ali možda nam odgovara kada imamo ovako mladu ekipu i ginemo jedan za drugog. Imamo dobar raspored – gostujemo Iskri, dočekujemo Petrovac, potom idemo na noge Jedinstvu, a onda nam dolazi Lovćen. Možemo da se borimo za Evropu, zašto da ne? Važno je da dobro krenemo, nadam se najboljem”, istakao je Milojko.

Osim ekipnog, vezistu Zete može da raduje i lični učinak protiv lidera. Bio je jedan od najboljih igrača i dobio brojne komplimente.

“Normalno da mi to prija, ali smatram da nijesmo imali ni jednu slabu kariku u ekipi. Vidjeli ste kako je branio Božović, kako su odigrali štoperi, bekovi… Svi su bili fenomenalni. Vjerujem da ćemo nastaviti u istom ritmu”, poručio je Goran Milojko.

Tags
Send this to a friend