Košarka

Radonjić: Barselona nas dobila trojkama

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kazao je da je odličan šut za tri poena donio Barseloni pobjedu nad njegovim timom u susretu Evrolige.

Beograđani su drugi put uzastopno poraženi u elitnom takmičenju i zakomplikovali su svoju poziciju u borbi za plasman u četvrtfinale.

“Čestitke Barseloni na pobjedi, bili su bolji od nas. Otvorili smo meč čvrstom igrom u odbrani, ali smo istovremeno imali i velike probleme u napadu. Oni su takođe igrali veoma dobro u fazi defanzive, dok je nama, tokom cijelog meča, veliki problem pravio loš šut za tri poena. Oni su, sa druge strane, pogodili 43 odsto svojih šuteva za tri, naspram svega 17 naših. Iako su u velikim problemima s povredama i dalje imaju izuzetno kvalitetne igrače”, rekao je Radonjić.

Zvezda u sljedećem kolu dočekuje Uniks, ali će osluškivati rezultat meča Bamberg – Darušafaka. Ukoliko njemački tim pobijedi u toj utakmici, crveno-bijele bi pobjeda nad timom iz Kazanja odvela u četvrtfinale.

U suprotnom, ishod susreta sa Uniksom ne bi bio važan jer bi svakako u posljednjem kolu na parketu Darušafake u direktnom duelu pala odluka o putniku u doigravanje.

Send this to a friend