Košarka

Zuros: Na sve ili ništa

Prvi meč su odigrali veoma loše, osim prvih deset minuta, mlako u odbrani sa a mnogo grešaka u napadu… Vremena da isprave sve greške su ponovo imali napretek, a sjutra veče ih čeka novi okršaj sa šampionom košarkaši Budućnost Volija sjutra igraju sa Crvenom zvezdom drugi meč polufinala plej-ofa ABA lige.

Ilijas Zuros se u Beogradu još jednom uvjerio da ima mnogo stvari koje treba ispraviti, a to je pokušao da uradi u prethodnih desetak dana, pa je sva pažnja okrenuta sjutrašnjem duelu koji prijeti da možda bude i posljednji u ovosezonskom izdanju regionalnog takmičenja.

“Biće to još jedna teška utakmica. Očekujem punu dvoranu i da nam navijači daju energiju za pobjedu”, rekao je grčki stručnjak na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Prethodna tri međusobna duela za pobjedu je znala samo “crveno-bijela” četa Dejana Radonjića. Sva tri meča “plavi” su izgubili sa dvocifrenom razlikom (54:77, 66:82, 67:82). Iskusni stručnjak zna šta njegovi izabranici moraju da isprave…

“Gubili smo fokus prosječno desetak minuta po meču i to nas je koštalo prethodna tri poraza”, istakao je Zuros i nastavio. “Moramo da budemo agresivniji u odbrani. Nadam se da svi razumiju da je ovo meč na sve ili ništa. ‘Ostavićemo srce na parketu’ kako bismo upisali pobjedu i izborili majstoricu”, poentirao je Ilijas Zuros.

Send this to a friend