Ostali sportovi

Marković: Ne bi bilo pošteno prvi da se povučem

Trener Budvana Milan Marković zamjera igračima na strahu koji im je vezao noge i ruke u prva tri seta druge utakmice polufinala plejofa za titulu prvaka Crne Gore.

Ponosan je ipak, zbog načina na koji su odigrali u posljednja dva seta i zbogtoga što su uspjeli iz nemoguće situacije, u taj-breku, kod velikog zaostatka, da slave protiv Volej stara i izbore plasman u finale.

“Bilo je straha, puno grešaka, moraju se više opustiti, jer na treninzima su mnogo bolji nego na utakmicama. Ali, eto, nakraju je inat proradio, ginuli su za svaku loptu i svaka im čast. Znam da ova ekipa, u ovakvom sastavu, prvi put igra zajedno, ali imamo desetak dana da se spremimo za fmale i biće teško. Moraćemo, u odnosu na posljednji meč, da se uzdignemo i to mnogo više.” – kazao je Marković. Budvani su bez centa mjesecima. Marković i igrači, oni koji su ostali, a nema ih puno, sebi su prepušteni.

“Nema ništa novo i neće biti do kraja. Ovo što igramo je samo dobra volja momaka da odrade sezonu pošteno i sportski. Sami smo, bez Uprave, ali imamo obavezu sve dok momke ne smjestimo na avion.”

Koliko je tebi teško?

“Mnogo mi je teško, dio sam kluba koji je trenutno u fazi propadanja i to me najviše boli. Svjestan sam da sam istureni igrač i da će taj rezultat
na se na kraju pripiše meni. Ali, istrpjeću, Budva mi je puno dala , osvojio sam 11 trofeja, a da se povučem prvi ne bi bilo pošteno.”

Ostali bez smještaja!

Kako smo nezvaničmo saznali igrači koji su od početka sezone smješteni u stanovima, prije dva dana su dobili “šut kartu”. U podne su morali da napuste stambene objekte i trenutno su sa smještajem u privatnim sobama. Na sreću, samo dobrom voljom, obroci im nijesu uskraćeni.

Send this to a friend