Ostali sportovi

Ramirez ekspresno nokautirao Dinamita Zlatičanina

Dejan Zlatičanin je bio izuzetno neuspješan na povratku u ring.

Naš bokser je doživio težak poraz od Meksikanca Roberta Ramireza u Njujorku.

U drugoj rundi desio se presudan momenat, u dvije strašne serije Ramirez je probio gard našeg takmičara i nakon druge sudija je prekinuo borbu.

Mediji koji su pratili borbu uživo javljaju da je Dejan meč okončao sa slomljenim nosem i vilicom.

Dejanu je ovo bio meč povratka nakon što je izgubio od Majkija Garsije. Ipak doživio je novi poraz, drugi na pro ringu nakon 23 pobjede…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor66
Gost
Kotor66

Dejan je sad pokazao zaista koliko je smijesan bokser…pratim box vise od 15 god. intenzivno, kada je osvojio titulu rekao sam puka slucajnost i dokazalo se i dokazace se opet

Peri Krusa
Gost
Peri Krusa

Šampione Ti si borac, I Nemoj da te brinu ovi bolesni komentari. Glavu gore I u nove pobjede. Pobjedjivao si bezbroj puta I predstavljao Crnu Goru na pravi nacin. Svaka tebi cast, nastavi jako, a mi cemo uvijek vjerovati I biti uz tebe I u pobjede I U poraze. A ovi paraziti sto ne znaju nos ocitit a kamoli nesto… Više »

Biohazard
Gost
Biohazard

Razlika je 9 godina . Nazalost , mislim da je Zlaticanin pred kraj karijere , ima 34 god , moze jos koju godinu , ali ne treba ocekivati neke spektalularne rezultate . Para ce se sigurno jos nauzimat , ali titula tesko …

Spartanac
Gost
Spartanac

E dinamitu bolje da si se povuka ko sampion!!no ovako puce ka kad bacaju dinamit u lim u BERANE!!a dali si sta barem zaradio znali se???

boca
Gost
boca

Desava se,da se izgubi borba nista strasno bice dana…

alil
Gost
alil

prica se da je dinamit jutros stigao u crnu goru… na nosilima i da je hitno prebacen u kc… sla neki dinamit

Morpheus
Gost
Morpheus

Svaki ole normalan narod podrzava svojega pa i mi treba Zlaticanina! Hrabro samo,glavu gore i pojacati trud i trening! Ne bi bilo lose da nadje i nekog menadzera koji umije da radi svoj posao a ne ovog ulicara lijeci komplexe preko njegovih ledja i iskoristava ga za svoju (nicim zasluzenu) promociju

Tina
Gost
Tina

U ova teska vremena Dejan je uspio sto ni jedan mladi covjek nije ..Dejan je pre svega
dobar covjek suprug otac i sin
Samo hrabro!!!

ND
Gost
ND

Nije dinamit,n’o petarda.

Josip Broz Tito
Gost
Josip Broz Tito

Nije ni petarda, nego peckalica.

Peri Krusa
Gost
Peri Krusa

Lako je kudit nekoga kad gubi, a istoga slavit kad pobedjuje. To je borba, I desava se da dobijes a nekad I izgubis Ali to je nas Crnogorac, borac, sampion. Koji je dobijao bezbroj puta, pa je neukusno ovakve komentare davati

Radusin
Gost
Radusin

Godine čine svoje, pa i pravi šampioni, kakav je nesporno bio Zlatičanin, gube od mlađih i spremnijih.Žao mi je Dinamita, da na ovakav način gubi mečeve.

Plemenito šaket
Gost
Plemenito šaket

Ma šta kaže? Dinamida? Kako bi ga tek oni Ramirez složio da je kaki obični!

Sasha
Gost
Sasha

Tebe je udario brzi voz a ti se i dalje trkaš s putničkim Gavraniću hahahaha e moj Zlatičaninu

bmw
Gost
bmw

Ima menadzera koji se hvali da vise daje na ruske prostitutke nego na boksere.Cuveni Mijo Martinovic iz crtanog filma.Veliki borac za prava nejaci i potlacenih…Haha…

Kotor66
Gost
Kotor66

Izigrava boss-a i neku silu a kad dobije alo po glavi onda place i kuka kako je star i nemocan,mislim da je kukavica taman koliko je visok i tezak,samo je pojava i sminkeraj nego eto ucinio je za tog Dejana da nesto zaradi

Liberal
Gost
Liberal

Gore glavu Sampione, sve je to sport. uz tebe smo!!! <3

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Sta reci?! Zao mi je Deja ali boks je surova, a ne plemenita vjestina. Ipak bio je prvak svijeta sto nije mala stvar, a sad mu se mozda bolje povuci jer bas ga je lose krenulo. Ipak i slomljeni nos i vilica su ma koliko teska povreda bili manja muka od onog nokauta kojim ga je castio Garsija…

Tuski
Gost
Tuski

Explodirao Dinamit

Masjaioo
Gost
Masjaioo

Kakvo maliciozno izvjestavanje. Sve pohvale za novinatavi urednika.

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

U prevodu prosuo ga je

vozi misko
Gost
vozi misko

za mi je,ka da mi je iz kuce. tesko se vratit poslije onog nokauta prije par godina. dinamita uz tebe smo.brz oporavak ti zelim.

vale
Gost
vale

Boks je ka život padaš pa se ustaješ.

DALI
Gost
DALI

Vidi se nespremnost i želja da se po svaku cijenu vrati ali teško .Prvo ,godine stižu ,što opet ne znači ali za pametnijeg boksera .Bio je dobar fajter i nije se sigurno bojao ali odkako je primio teški nokaut vidi se da ima straha i to će ga pratiti u daljoj karijeri pa kakva god ona bila.

Zak
Gost
Zak

Zlaticanin je borac velikog srca.Brzo zaboravljamo njegove uspjehe.

todor
Gost
todor

tipican primjer kako malo slave zna da udari u glavu i ponese…jos ako je covjek skromne inteligencije i znanja to je gotovo neminovno umjesto da nastavi putem koji je krenuo dok je bio anoniman, da nastavi da treira jos jace i da ga uspjeh ucini jos vise poniznim i predanim… on se uzdigao, instagram fb i drustvene mreze, sveprisutnost u… Više »

alil
Gost
alil

vratice se on, vratiti… na dno…

barba
Gost
barba

dobro, jeste mozda malo poletio, ne moramo ga sad pljuvat. bio je ipak sampion svijeta. doci ce na svoje. borice se opet i pobjedjivati, a i gubiti. to je sve sportski.

Bixi
Gost
Bixi

Kad procitam ove komentare, bas sam prijatno iznenadjen koliko CG ima bokserskih strucanjka. Ali i kompleksasa koji jedva cekaju da neko pane i da pricaju “znava sam ja da on pojma nema, nikad od njega vrhunski, ne znam ni kao je posatao prvak svijeta”,…… Izgubio, pa sto. Neka malo vise zasuce rukavei trenira, sledeci ce mozda dobiti. NEma sportiste koji… Više »

Kokot
Gost
Kokot

Može da zasuče rukave samo suđe da opere posle ovoga mu nema povratka

Banjo
Gost
Banjo

Sve ‘stručnjaci’ iz fotelje, ajte malo u ring pa komentarišite neznalice. Čovjek je bio svjetski šampion! Ko ste vi što ga komentarišite negativno???

Pg majstor
Gost
Pg majstor

Banjo u pravu si on je osvojio što nije nijedan Crnogorac.Da je imao pravog menadžera,a ne ovoga koji misli samo o sebi,Dejo đe bi ti bijo kraj.Glavu gore majstore!

Zvek zivi
Gost
Zvek zivi

Pg mjastore, ovo je jedino Mate Parlov osvojio od svih boksera iz ex YU, od kad se boksuje na ove prostore. A prizances da je YU imala vrhunske boksere. Malo li je.

Pol
Gost
Pol

Bio dinamit,sad je Dejo cicula!

Maestro
Gost
Maestro

Kakv Vam je naslov, kao da je Ramires iz Riječke nahije. Žao mi je Dejana, nadam se da će se oprovati i izaći jači iz ovoga, i onda revanširati..

lora
Gost
lora

Dok se nisi tetovirao,vozao auto sa personalizovanim tablicama,visio po gradu sa mutnim tipovima u šik lokalima-bio si sampion…od kad sve to radis-tu si dje si….

Jaaaaa
Gost
Jaaaaa

Pa i pojas je osvojio kao 13 ili 14ti na rang listi protiv nekoga ko je 80ti bio u tom momentu ( sada i losiji ) i ko je usao kao zamjena 10 dana pred mec. Onu skromnost i jednostavnost koju je imao na pocetku je izgubio posle osvajanja pojasa. Zelim mu brz oporavak i da bude opet onaj skromni… Više »

Parlov
Gost
Parlov

Nema od njega više ni prangije a kamoli dinamita.
Povuka vlagu.

Micotakis
Gost
Micotakis

Bolje u Vraku da se vrati nego u ring😂izgubio je nokautom od covjeka koji je 300. Na rang listi…

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

DEJANE,LEGENDO,DOBRO JE DA SE OPORAVIS,NIJESI U PUNOJ MLADOSTI VISE,BOKS JE ZA MLADE LJUDE,PREORJENTISI SE U NEKE TRENERE,MENADZERE ILI TAKO NESTO!
FALA TEBE ZA SVE,POSLUSAJ DOBRONAMJERNE SAVJETE!

Baranin
Gost
Baranin

Otrese ga kao slinu…😂😂😂😂😂😂😂

izađi iz bare
Gost
izađi iz bare

Psihologija kaže ono što drugome kažeš to si ti. Usput si i iskazao karakter. Ne može čovjek da se veseli nesreći bližnjeg( komšije, sugrađanina, tvoga Srbina…)

Baranin
Gost
Baranin

Ne veselim se samo konstatujem,a ti demagogiju širi kod žene kući….

Josip Broz Tito
Gost
Josip Broz Tito

Baranin,
Reče ti ovaj, a i ja mislim, da si slina…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Totalni Amaterizm( Boxs je Pametan sport)…

alil
Gost
alil

uh al mu probi gard… svaka mu cast!
zao mi srbina…

Olimp
Gost
Olimp

Na ramiza je bila kvota 12.!!!!???

Hm, hm...
Gost
Hm, hm...

Ču’š – Dinamit. Valjda će sad (i on, i mnogi koji su ga neobjektivno veličali, između ostalih i mediji) shvatit koliko je daleko od pravog profesionalnog boksa. “Mavati” rukama i (bezglavo) ići naprijed nije suština boksa. Samo to nije čak dovoljno ni za uličnu tuču, kamoli za profesionalni ring.

el guapo
Gost
el guapo

Bjaole tamo, neznalice, takvi kao ti su ga do juce u nebo dizali.

Hm, hm...
Gost
Hm, hm...

I kad su ga ranije veličali zborio sam da nije vrhunski bokser. Posrećilo mu se da bude šampion a, objektivno, nije ni među prvih 20. Uostalom ova dvojica su mu to najbolje pokazala. Samohvalisanje i nerealno veličanje u medijima ne donosi pobjede.

Mala sala
Gost
Mala sala

Zar nije trebalo da eksplodira Ramirez?

Pg081
Gost
Pg081

Momce sad treniraj a ostavi se glumatanja,onih expres lonaca na glavu,brendiranih registracija, i cuda,ovo ti je opomena da vidis kako je na vrhu, treniraj i crna gora je uz tebe

Hm, hm...
Gost
Hm, hm...

Nema tih treninga koji će od njega napraviti iole ozbiljnog boksera.

stetoc1na
Gost
stetoc1na

znas kako, nijesam od struke ali osvojiti pojas svetskog sampiona u WBC kategoriji, ne moze neozbiljan bokser. E sad, mozda ga je malo ponijela slava dje ne treba al dobro i porazi i pogresne odluke su sastavni dio sporta. Brz oporavak zelim i da se vrati na pobjednicke staze!

Pg081
Gost
Pg081

Naravno, na to sam i mislio

sokrates
Gost
sokrates

Zavrsio je on karijeru, nikad vise nece biti sampion. Nije mi jasno sta misli, opet protiv Garsije a od trecerazrednih boksera prima nokaut.Covjek nema odbrane, posebno ne od aperkata!

Vitez I reda
Gost
Vitez I reda

Dobre i pripreme i da se vrati u ring..

Čapur
Gost
Čapur

Steta, veliki sportista i covjek. Poslednje vrijeme se previse oslanja na 1 udarac, odbrana mu je losija strana…

Zabjelo
Gost
Zabjelo

E neka je izgubio.
Kompleksas

brko mali
Gost
brko mali

steta, zao mi ga je

ratko
Gost
ratko

brate jebes ga…. bice bole

Send this to a friend