Rukomet

Borozan: Povlačim se zbog povreda, ne mislim o drugim reprezentacijama

Rukometaš Vardara Vuko Borozan kazao je da su problemi sa povredama uticali na njegovu odluku da se povuče iz reprezentacije, a ne želja da nastupa pod zastavom neke druge zemlje.

Sjajni bek i golman Nebojša Simić obavijestili su RSCG da ne žele da više igraju za naš nacionalni tim.

“U posljednje vrijeme sam dosta pauzirao zbog raznih povreda (ruke, šake, koljena, skočnog zgloba), tako da mi je potreban odmor i zbog toga najviše želim da napravim pauzu kada je reprezentacija u pitanju. Hoću da se posvetim obavezama u klubu, a što se drugih reprezentacija tiče o tome ni ne želim sada da razmišljam, jer me svakako čeka duga duža pauza. U ovom momentu mi je zdravlje najvažnije, a reprezentaciji Crne Gore želim mnogo sreće u nastavku kvalifikacija”, rekao je Borozan za portal www.handballme.me.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
....
Gost
....

Kakav glupi izgovor,da odmorit ces 3 godine i onda kad dobro odmoris nastupit ces za drugu repr! Svi smo mi mislili da si bolji covjek..

lelek
Gost
lelek

E evo primjera kakvih imamo mi u narodu. Da nije ovakvih bilo 1918, ni tada ne bismo izgubili državu.

svasta
Gost
svasta

Vuko me strasno razocarao, divio sam se ovom momku, i mislim svi koji vole CG…ali vidim da smo se grdno prevarili. Najveca nagrada za covjeka je postovanje svog naroda, a ti si Vuko to sad prosuo.
A za Simica, od pocetka sam govorio da je decko nula…i sad valjda svi shvataju da je Obradovic bio u pravu.

Ostoja
Gost
Ostoja

” a što se drugih reprezentacija tiče o tome ni ne želim sada da razmišljam,” Kaze “sada”, sto znaci da o tome moze razmisliti poslije. Kad stekne pravo da igra za druge reprezentacije. Da je kazao “uopste” ili “nikad”, pa da covjek povjeruje da se ne radi samo o izgovoru. Ili, da je kazao da mu je zbog povreda potreban… Više »

Miro Maca
Gost
Miro Maca

Nazalost Cetinja, Vuko je izdao Crnu Goru da je to uradio neki mojkovcanin ili Beranac ne bi se svitalo,

Send this to a friend