Rukomet

Je li Žarko Marković najavio gdje će Simić i Borozan?

Nebojša Simić i Vuko Borozan i danas su tema u Crnoj Gori nakon odluke da se povuku iz reprezentacije.

Još jedan bivši reprezentativac naše zemlje, Žarko Marković je prije nekoliko dana objavio na svom Instagram profilu sliku sa njima dvojicom iz jednog katarskog restorana, pa ne bi bilo čudno da uskoro stigne potvrda da će igrati za tu selekciju.

Simić je potvrdio da ima već nekoliko ponuda, dok Borozan demantuje. Ipak slika govori više od hiljadu riječi…

https://www.instagram.com/p/BRoX9k_gq3R/?taken-by=zarkomarkovic1

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
lelek
Gost
lelek

NE kapiram vas koji ovakve postupke “razumijete”. Lažno morališete svojim komentarima po raznoraznih portala, a sad kao ovakve izdaje razumijete.Zašto bi to uradili bez ako nisu interesdžije i loši ljudi. Imaju jake plate u klubovima đe igraju… Ovo je sramota za vijek vijekova, nego njih nije, nažalost.

Dojč
Gost
Dojč

Koliko god čovjeka da zaboli to što se dešava, u neku ruku ih i razumijem. Koja je budućnost penzionisanog rukometaša koji za karijere nije imao milionske zarade ? Nemaju svi afiniteta i sposobnosti da se bave politikom. Da li da se vrate u rodni grad, otvore kafić i da se sjećaju *lijepih* dana kada su harali terenima ? Mislim da… Više »

Marko
Gost
Marko

Smail Aga Cengic i janjicari:)

Alberto Martin
Gost
Alberto Martin

Ako mogu neka uzmu pare. Ionako ce ih potrositi u Crnoj Gori. Objektivno i sa njima i bez njih Crna Gora nece biti prvak Evrope ili svijeta. Takodje, njihovim odlaskom otvaraju se mjesta u reprezentaciji za nove talente. Tako da se i oni prodaju kad im dodje vrijeme. Ekonomski super – sportski nesportski.

Ostoja
Gost
Ostoja

Ne prodaju oni svoje znanje – to se prodaje klubu. Oni su prodali sebe – kao Crnogorce. Kao sto sebe prodaje onaj koji svoju licnu kartu proda za 50 eura. U drzavi u kojoj nema morala sve je na prodaju i za sve se nadje opravdanje.

mico
Gost
mico

A ne no ce da trpe da im je preshednik,selektor,trener ,menadzer sve i svja Pedja Boskovic,koji je bio oslobodjen od fizickog….

Nikson
Gost
Nikson

Ova slika potvrdjuje da ih je isti on vrbovao! Uzeo pare, putuje sa nasim pasosem bez problema! Uzmite im pasose pa ce sa Katarskim pasosem putovati ali za Bahrein i Iran! Sramota! Jedan je Rakcevic Mladen!

dzony
Gost
dzony

Kad vidim sto se sve radi u crnogorskom sportu i kako pojedini “patriote” smicu pare, neka im je srecan put, ja im nista ne zamjeram. Nekome su reprezentacije majka nekome maceha. Mene samo cudi kako ovakvih nema vise. Imate posrtista koji po godinu dana ne igraju nidje pa ih eto u reprezentaciju, a neko se trudi maksimalno i niko ga… Više »

Pero
Gost
Pero

A vise nas boli uvo za sve njih. Sto im dajete uopste prostora na bilo kojem portalu

s.most
Gost
s.most

Srecno im ,a neka mediji prestanu a govore ,,nas Mirotic,nas Markovic,nas Raonic”,zaista prestanite a ih spominjete

Kiko
Gost
Kiko

Potpuno se slažem. Odličan komentar.

ignor
Gost
ignor

Taman tako , a oni im više prostora dadoše nego ovima što su ostali da igraju za Crnu Goru. Samo ih jgnoriši.

Send this to a friend