Rukomet

Simić ima ponude tri reprezentacije

Žarko Marković, Goran Stojanović i Jovo Damjanović su igrali za Katar, a istim putem bio mogao da pođe i Nebojša Simić.

Naime, 24-godišnji golman ima dobru ponudu ove arapske zemlje, a pored te ima još dvije Slovenije i Makedonije. Ostaje da se vidi gdje će Simić nastaviti reprezentativnu karijeru, ali Katar izgleda kao najrealnija opcija, zbog finansijskih razloga, naravno.

Nebojša Simić i Vuko Borozan obavijestili su Rukometni savez Crne Gore da u budućnosti neće više nastupati za “lavove”.

Kako je sada već bivši golman naše reprezentacije posljednji zvanični meč u dresu nacionalnog tima odigrao u junu 2014. već za tri mjeseca će moći da obuče majicu selekcije neke druge države.

Situacija sa Borozanom je drugačija jer će on na eventualni nastup za drugu zemlju morati da čeka do novembra 2019. godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Blok 9
Gost
Blok 9

E izdajniče jedan.

Peđa
Gost
Peđa

ne znam što da rečem,Nema sile da bih igrao za neku drugu reprezentaciju pa nemao ljeba da jedem.No u ovom smutnom vremenu kada je ponos i moral nestao bez traga sve je moguće

Nikola
Gost
Nikola

Sa 22 god zbog povreda zavrsiti reprezentativnu karijeru???Ne pije ti ta priča vodu dečko…Zar ovaj isti Simić prije godinu dana nije pričao da su mu nudili brda i doline da pređe u neku drugu reprezentaciju i da je odbio zato što želi da igra samo za Crnu Goru? Što se sad desilo pa se promijenilo mišljenje…GNJIDE..Ovaj Vas narod ne zaslužuje.… Više »

....
Gost
....

Treba nazvati Ljuba Obradovica i zahvalit mu se sto te nije pozivao

Send this to a friend