Tenis

Đoković: Jesam li vam nedostajao?

Novak Đoković iznenadio je tenisku javnost i zatražio je vajld-kard za učešće na turniru iz Serije 500 u Akapulku, koji se igra sljedeće nedjelje.

“Sjajne vijesti! Vidjećete me ponovo na terenu sljedeće nedelje u Akapulku. Jesam li vam nedostajao?“, napisao je drugi teniser svijeta na društvenim mrežama.

Oduševljeni su i organizatori, pošto je Đoković šesti igrač iz Top 10 koji će učestvovati ove godine na turniru u Meksiku.

“Fantastične vijesti za naš turnir, veoma smo zadovoljni što će nam doći svjetski broj dva – navijači su srećni i prema cijelom ovom turniru ophodimo se kao prema velikoj žurci“, rekao je direktor turnira Raul Surutusa i dodao da su Novak i Rafa dvojica tenisera koji daju dodatnu vrijednost turniru.

Đokoviću će to biti treći turnir ove sezone, poslije titule u Dohi i eliminacije u drugom kolu Australijan opena, a pred Indijan Vels i Majami.

Drugi reket svijeta će imati žestoku konkurenciju u čuvenom meksičkom ljetovalištu, jer su učešće potvrdili Rafael Nadal, Miloš Raonić, David Gofan, Marin Čilić, Dominik Tim…

Pored 500 ATP bodova za pobjednika, turnir u Akapulku ima nagradni fond od 1.633.690 dolara.

Send this to a friend